-
shadow.propustila si godine isto ko i ja...sve misleći ma možda ću i prirodno a i ima još vrimena.i ja bi sad plakala koliko sam bila glupa ali bitno je posložit kockice u glavi,imati svoj cilj i krenit u borbu.
uglavnom u svemu ovome nema pravila.meni je dr iz cita prije 2 god odma preporučio donaciju jer kao prema mom niskom amh teško da ću uopće reagirat.pa kad sam na prvom ivf dobro odreagirala baš se bio iznenadio i rekao mi...pa mala ti stvarno nisi normalna,pa ovo je super.i tako su iza mene već 3ivf-a kod njega i svaki put ok odreagiram.inače u postupcima koristim femaru od 2.-5.dc 4kom dnevno.dobijem 3-4folikula i 1-2js.uvik mi vrati 8-st embrij.
evo i sada čekam da dobijem pa ponovo krećem.
prije 2 god mi je rečeno da ću ući za 1god u menopauzu,ali vidiš ja i dalje dobivam m i sve je ok.tu ti draga moja nema pravila.to ti baš niko točno nemože reć.samo neodustaj.sad kad si krenila lipo napravi sve hormone i vidi kakvo je stanje i odma u postupak.mislim da ti fibra nema nikakav utjecaj na hormone.uglavnom drži se ovog foruma jer ćeš saznat jako puno korisnih stvari i viruj mi da toliko informacija nećeš dobit ni od jednog dr.pozzzz
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma