Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
Neznam kako da pocnem.. Nova sam na ovom forumu.. Naime bila sam vise puta, ali uglavnom kad bi imala neki problem iscitavala bi da vidim o cemu se radi,i kako si mogu pomoci... Ali prvi put prosle godine,malo opseznije.. Naime bila sam na svom prvom u Austriji.. I nakon transfera lezim u hotelu,upisujem pojmove koji me zanimAju... I izlazi mi nick ( uz pojam visok fsh)od Crvenkapice 77, i vidim imamo sl.problem,negdje smo po godinama, iz istog smo grada( ja sam tu uvijek ko cosa nostra)i krenem ja citati i naravno usporedjivati svoju i njenu situaciju... Medjutim desi se nesto... Sto je vise citam ne usporedjujem je s sobom.. Dozivljavam je kao osobu, a ne kao neki nick crvenkapica.. Osjetim u svakom njenom pitanju, odgovoru... Strah,neizvjesnost, brigu, nadu,zelju,nemoc...i tisucu osjecaja koje sigurno ima svaka od nas,nekad vise nekad manje... I tako lezim ja u hotelu preplasena,i sta dulje iscitavam sve u vezi nje.. Zaboravljam na svoj strah,neizvjesnost... I nekako mi dodje da zagrilim tu crvenkapicu, i kazem; ma ne brini,sve ce biti uredu...nemoj gubit nadu.. Bit ces mama i prije nego sta mislis!! I sve ovo vrijeme, izbjegavala sam dolazit na forum( jer sam upala u neku svoju letargiju)cirnila bi svako malo da vidim, sta se desava s " malom" crvenkapicom.. Cak mi je doslo jednom nisam imal vrimena citat,da ostavim poruku onako... Ma jel trudna crvenkapica.?!I eto moja Crvenkapice,iako te nisam zagrlila i utjesila...ni napisala ti to prije...neizmjerno mi je drago sto ti se ostvarila svima nama najveca zelja, da ces postati
MAMA!! Cestitam jos jednom!
dobro nam dosla i hvala na lijepim rijecima
nadam se da ces i ti i sve cure s foruma, koje jos nisu, sto prije bit u mom stanju

ja sam doma , mirujem opet , moram ....prokrvarila sam bila u proslu nedjelju pa sam bila u bolnici 6 dana
toliko se boris za malo cudo i onda se tako nesto desi da umres od straha da ga ne izgubis
lp svim mojim curama