-
Shadow, dobro nam dosla, i lijep pozdrav svim curama na ovom forumu! Napokon je opet malo zivnilo ovdje, a vec sam mislila da lagano "izumire" ovaj forum...
Sta se mene tice, u 3. pokusaju sam AIH trenutno... Opet sa Femarom... U cet. nove folikulometrije, i nadam se brzo i AIH...
IVF koji smo trebali imati u 3. misecu, prebacili smo skupa s Dr-om za jesen... Jos malo bi htjeli pokusavati sa AIH, i Bogu hvala dobili smo malo vrimena za to... Ako ne bude islo, onda IVF na jesen...
Jedno pitanje: je li tko imao laparoskopiju u CITA? Kako to izgleda? Koliko ranije se treba naruciti? Ako nam ni ova insem. ne uspije (ali nadajmo se da hoce, jel tako...), onda bi zeljela provjeriti je li sigurno sve o.k. unutri, jer mi je jednoj priji isto nakon par neuspjelih AIH provjerili laparoskopski i imala je problem: srasla ili "prilipila se" joj maternica za trbuh s unutrasnje strane... To su joj tijekom laparosk. rijesili i u slijedecem je mjesecu spontano zatrudnila! Vridilo bi provjerit, sta mislite?
Inace me malo strah da necemo moc doci ovaj put na AIH ako opet padne taj snig kojeg zovu u petak...
( A sta onda???
Drzim fige svima! Samo naprijed!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma