-
VEDRE, evo me, imala 3. AIH u ponedjeljak, nakon sta u subotu nisam ni isla na uzv, nego je Dr P. izracunao, da otprilike u sub navecer ce folikul biti dovoljno velik za stopericu. Dogovorili smo se, da napravim doma LH test, pa kako nije pokazao ono sta sam cekala, ipak sam morala dati tu stopericu i u pon. je bila insem. No, nazalost otkako radimo AIH (ovo je bila treca, zaredom...), prvi rezultat spermograma je bio najbolji, drugi losiji, a ovaj pak katastrofa!!! Nakon pripreme dobila sam samo 62% od 3 milijuna, jer od 2,3 mL ostalo je 0,6 mL nakon obrade sjemena... Kazu da ima puno leukocita i bakterija, znaci upala neka je u djiru, a posto MM ima kronicnu upalu prostate (pa je vjerojatno sada opet aktivna...) tako su i rezultati losi...
Dr je rekao ako ne uspije ni ovaj put, napravit cemo pauzu u pokusavanju, dok MM ne popije antibiotike, napravi briseve i spermokulturu, pa cemo vidjeti kada i kako dalje... Ja bi jos htjela pokusavati sa AIH, mozda tamo od proljeca a ako sad nije uspjelo (sta bi stvarno bilo cudo nad cudesima...) onda cu u naredna 2 miseca pokusat jos malo smrsaviti, proci neke lagane detoksikacije tijela sa cajevima, limunom, suvim smokvama :D itd., pa idemo dalje u borbu! (Inace IVF smo prebacili na 9. misec, ako jos nisam rekla, a mozda i jesam...) Dr kaze, da bi za mene bilo bolje, da uspijemo ovako, sa AIH...
No ipak cu ova 2 tjedna odmorit, i 2 dana poslije svog 31. rodjendana vadim betu, pa sta Bog da... Bitno da sam dusevno o.k., prvu insem. sam podnijela najteze, drugu malo blaze, jer me nije puno bilo briga, a neki kazu da je tajna u tome, da ne mozgas nonstop o tome "hoce li ovaj put ili jos uvik nista...", a sad sam malo (ali samo malo) upala onaj dan u paniku, kad sam izasla iz CITA i isla prema muzu u autu nisam se mogla suzdrzati da ne zaplacem... Pa smo se tako grlili neko vrime, kad je on reko: "Sve ce bit u redu! Satrat cu je ja (prostatu, upalu...) ovaj put!" :D I to me nasmijalo, pa smo isli kupit uvin caj na tone, i vrbovicu koja mu je jednom prilikom vec pomogla, kad je u 9. misecu (lani) imao dobar spermogram, pa smo skuzili, da je onda pio par mjeseci vrbovicu...)
...Citala sam jucer i o Bioastinu... Kad potrosimo sav E Vit od 400 IU, mozda mu uzmem i taj Bioastin kad ga tako hvale...
Uhh, kolko sam napisala! Sorry, ako nekom smeta, ali to je sad cjelokupna moja prica an bloc!
Sretno svima i javljajte se, tko kako stoji trenutacno?
Kako ste psihicki? Jel kome tesko? Ajmo pisat, da si olaksamo!!! Nemojte doma plakat same, tu smo jedne za druge!
Sretno i pozdrav svim buducim mamama!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma