Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je čudom preživjela nEmma je imala dosta tešku operaciju srca, sad je dobro. čeka je još operacija očiju. Laura je čudom preživjela nakon poroda, sad je mala lavica iz dana u dan sve jača. Guramo dalje i borimo se, s nadom i vjerom da se sve može kad se hoće, i da čuda postoje.

Ja sam bila u Splitu. Nemoj se gristi, nije baš točno da su uvjeti presudni. Svakako je bitno da su dobri inkubatori i dobra njega, ali realno gledajući, na žalost, šanse da beba rođena u 24. tjednu preživi su jako male. Malo tu najbolji inkubatori mogu pomoći, sve je pitanje sreće, i da li će se dijete izboriti za život ili neće.
    Znam da utjehe nema, da je bol neopisiva, bijes i pitanja zašto... ali ako je već tako moralo biti, ne želim ti da ikad upoznaš neonatologiju, da mjesecima strepiš nad svojim djetetom hoće li vidjeli, čuti, biti zdravo... Želim ti što prije jednu veliku i zdravu bebu s kojom ćeš otići kući i uživati u svakom trenutku majčinstva. Možda ti se ovo čini kao neostvariv san, ali vjeruj, doć će taj dan, tvoj mali anđeo s neba će se pobrinuti za to.
    Puno poljubaca i drži se!
    Posljednje uređivanje od Denny : 25.02.2012. at 23:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •