-
-
Pozdrav svima
. Nova sam na ovom forumu, prije tri dana mi je momku dijagnosticirana azoospermija. Ne mogu vam opisati kako se osjećamo, ali vi to sigurno znate
. Ja sam 76 god i bila sam ranije u braku u kojem nisam imala djece iz nepoznatog razloga (sve pretrage obavljene i sve ok, brisevi, hormoni, laparo, histero, bivši muž, spermogram ok i kasnije dobio dijete sa drugom ženom). U to vrijeme sam dosta posjećivala forum i čitala, tako da sada, kada smo se susreli sa ovom dijagnozom, znala sam gdje ću tražiti pomoć i savjet. Ja sam iz Sarajeva, i nažalost situacija u BiH sa vantjesnom oplodnjom je užasna. kako je nama navjerovatnije jedino rješenje vantjelesna, pomislila sam da bi možda moglu u Split. Koliko vidim dosta hvale tu polikliniku, a nama je to relativno blizu. Moje je pitanje ako neko može da mi pomogne, koliko se čeka na pregled kod njih, da li moramo uvijek oboje da idemo (pitam radi posla i slobodnih dana, koji su nam problem) i koliko bi ukupno mogla da košta vantjelesna u našem slučaju? Unaprijed vam se zahvaljujem i želim da što prije postanete mamice i tatice zajedno sa nas dvoje, trenutno neutješnih ljudi
.
-
draga Aboni76, u Cito se ne čeka dugo, možeš ih odmah nazvati i biti naručena za dan-dva. kako tebi odgovara, ti i momak morate samo ići na dan punkcije, jer do tad on nije potreban
Posljednje uređivanje od anaši1507 : 19.03.2012. at 08:53
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma