Stranica 34 od 116 PrviPrvi ... 2432333435364484 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

PetraP meni je punkcija bila bila 24.3. i vratili su mi je nakon 3 dana, vidim tebi nakon 5, a oni valjda znaju najbolje za svakoga posebno. Imala sam 7js 3 su bile nezrele, 4 su oplodili a ova dva junaka ili junakinje su bili kvalitetni i njih su mi vratili tako da mi nije ostalo ništa za smrznit. Jeli tebi ostala od 20js koja za "duboko", koju si terapiju koristila?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Inna hvala puno na odgovoru . Sutra mm treba ovdje da ide na prvi pregled kod urologa pa ću vidjeti da nas onda naručim u Spit da odemo na prvi razgovor. Možeš li mi reći molim te koliko je tebe koštao postupak, znam da ima kod njih cjenovnik, ali ne znam šta sve treba raditi niti koliko su lijekovi, a voljela bih da znam koliko košta otprilike. Želim ti sve najbolje i da što prije dobiješ bebicu . Pozz i .

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

xena.mbk meni ih je zaleđeno 12 . terapija je bila 21 gonal ,3 cetrotide . jako sam zadovoljna reakcijom i za sada ide sve po planu.Jedino me ubija ovo ležanje i mirovanje jer su mi rekli prva dva dana polako ali već sutra krećem u laganu šetnjicu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

joj ja sam sva u poslu pa nikako da skoknem na forum.vidim ima novih cura (nažalost),ali ipak dobro nam došle i da nam što prije zatrudnite.
    ~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice da nas obradujete sa lipim betma.~~~~~~~~~~~za sve cure u postupcima da dobro odreagirate da dobijete puno puno lipih i kvalitetnih folikulića i js.
    crvenkapice veliki poljubac za malu princezu.

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

PetraP nadan se da će ti uspit iz prve pa da ti neće tribat, i meni je tlaka ovo ležanje reka mi je dr.P da do ponediljka laganini, bolje da se pripazimo pa smo mirne!
    Moja terapija je bila kombinacija 15 femara i 18 menopura. Kamo sriće da se obe pohvalimo lipim betama!

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure... puuuuuno sreće u postupcima i da dobijete lipe bete .

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ŽENE MOJE...jutros mi dr.P napisao protokol...zanima me da li je iko od vas imao ovakav protokol, i pošto će MM mi davati injekcije, imate li kakav savjet kako se najlakše daju? čujem da su neke žene dobijale u mišić, a meni rekao potkožno...

1. dan ciklusa je prvi dan ako ste prokvarila do 16 sati.
    2. do uključno 6. dan ciklusa oko 13,30 sati primate po 3 ampule Menopura 75 IU potkožno u stomak
    7. dan ciklusa oko 13,30 ste ovdje na uzv folikulometriji (ponijeti 3 ampula Menopura 75 i 1 amp. Cetrotide 0,25).

ako nekoga zanima inf.dr.P mi je rekao da ga u citu nema od 5.-10.4, meni će na folik.biti drugi ginekolog, pa on dalje preuzima, kad se vrati sa G.O. da li je ikome folik.ili punkcija padala u nedjelju? kako tada ?
    izvinite na brdu pitanja
    xena, petra, i ostale čekalice, navijam za veliku betuuuu **

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni ti je slično samo umjesto menopura sam uzimala gonale isto po tri dnevno. Potkožno ispod trbuha. I meni je moj dragi davao , nije ništa strašno mada me cetrotide peckala i zacrvenilo bi se ali je sestra rekla da je to normalno. Nema ti veze jeli subota ili nedjelja oni ti dolaze. Mene je moj prvi AIH zapao baš u nedjelju , mogu ti reći bilo je još dosta žena zbog raznih potreba.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

baš sam se obradovala, to je divna vijest malo sam se bila prepala zbog tih nedjelja i praznika...na pp mi je napisala jedna žena da ima na you tube klip kako se injekcije potkožno daju, tako da ću ga pogledati. joj, ja ovo ne bi izdržala da nije vas. toliko sam nezrela po pitanju IVF, ali sa vama i vašom potporom i savjetima i informacijama, sve ide lakše...
    hvala vam do neba

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    ŽENE MOJE...jutros mi dr.P napisao protokol...zanima me da li je iko od vas imao ovakav protokol, i pošto će MM mi davati injekcije, imate li kakav savjet kako se najlakše daju? čujem da su neke žene dobijale u mišić, a meni rekao potkožno...

1. dan ciklusa je prvi dan ako ste prokvarila do 16 sati.
    2. do uključno 6. dan ciklusa oko 13,30 sati primate po 3 ampule Menopura 75 IU potkožno u stomak
    7. dan ciklusa oko 13,30 ste ovdje na uzv folikulometriji (ponijeti 3 ampula Menopura 75 i 1 amp. Cetrotide 0,25).

ako nekoga zanima inf.dr.P mi je rekao da ga u citu nema od 5.-10.4, meni će na folik.biti drugi ginekolog, pa on dalje preuzima, kad se vrati sa G.O. da li je ikome folik.ili punkcija padala u nedjelju? kako tada ?
    izvinite na brdu pitanja
    xena, petra, i ostale čekalice, navijam za veliku betuuuu
    Mostarka meni je bila takva prva stimulacija,standardno u Cita čini mi se,a injekcija je najteža prva,i mene je
    mm bockao u stomak i brzo se je ispraksira
    To što nema dr.Poljaka nije nikakvi problem dobit ćeš još boljegDr.Šparaca
    Meni je uvik nešto padalo za vikend ili praznik a kod njih je uvik neko dežuran,stoga ne brini,sve oni drže pod kontrolom...
    Sretno

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mostarka86 ja sam sama sebi dala štopericu a isto se daje i menopur, između dva prsta stisneš malo pupe na trbuhu malo ispod pupka i ubodeš se ravno u turbuh pod kutem od 90 stupnjeva, te igle su toliko tanke da ih i ne osijetiš. Sretnooo

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pea, xena, hvala vam na informacijama i savjetima. ma ja, najteže je dati prvu injekciju, al kad mi ovako objasnite lijepo, imam osjećaj da sam ih već davala
    a čula sam da dr. Š dosta ljudi hvali, tako da sam sada rasterećenija.hvala vam puno

bobo32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo javljam ti se da sam se napokon udostojila registrirat

Puno mi je drago Čestitam!!!!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mostarka ja sam imala sličan protokol po 3 ampule Menop. i Cetrotide,samo što je uz to bio i klomifen. Ne brini se za vikende i nedilje,ako tada moraš ić na punkciju ili ET radit će oni. A i meni je bila kombinacija drŠ i drP, jer kad mi je punkciju i uzv trebalo radit nije bilo drŠ i uradio to drP i eto dobitno je bilo
    Želim ti puno sreće i da nam javiš veliku betu
    E i ima na youtube filmić o samodavaju baš hormonskih injekcija i stvarno to je ništa,to ne boli, traje 5-10sekundi,mene su uvijek pekle one injekcije koje sam dobijala od med. sestara,a od muža rijetko koja a kad sam sama nikada me nije peklo. A do prije 3 god bi ti rekla nema šanse da ja sama sebi dam injekc. i to u stomak, grozila sam se injekcija,ali samo misli na to za šta ih dobivaš i eto proći će

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

klara, nadam se da će i moj biti dobitni )) hvala na ohrabrenju ))
    pošto je on meni rekao da uzmem 3 cetrotide, kada se daju druga dva,jer ću jedan ponijeti na folikul.7.dan?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja bih ti poslala pp ali ne mogu još,napiši još koji post-

Uglavnom sve ti je individualno,osobito što se tiče injekcija.Mene su došle oko šest tisuća kn,a nakon transfera sam platila isto šest tisuća kn.Ja sam mislila da će biti više,ali su mi oba puta naplatili toliko,s tim da nisam imala js za zalediti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala inaa na informaciji . Ne znam da li ćemo uopšte moći raditi vantjelesnu, danas je mm bio kod urologa, kaže da ima urođenu atrofiju testisa, tako da je pitanje hoće li mu uopšte naći spermića . Uglavnom ćemo ići u Split, pa da vidimo šta će oni da nam kažu, pošto ja u naše doktore baš i nemam povjerenja. Vidim da si ti izgubila bebu, izvini što te podsjećam na to, ali moram ti reći da mi je jako žao...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    klara, nadam se da će i moj biti dobitni )) hvala na ohrabrenju ))
    pošto je on meni rekao da uzmem 3 cetrotide, kada se daju druga dva,jer ću jedan ponijeti na folikul.7.dan?
    znači od 7. dc ti počimaju Cetrotide, ponit ćeš taj jedan sa sobom,ako on procjeni da su folikuli već zreli nećeš ni uzet ostala 2 a ako su još u rastu folikuli ide ti po jedan dnevno do sljedećeg uzv

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

npr. meni je Ovitrelle bio 7dc, punkcija 9dc, uzela sam jedan ili dva Cetrotide,nesjećam se više točno

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala ti klara, puno. a tako to ide sa cetrotide, nisam znala. znači sve zavisi od rasta folikula. svaka informacija mi zlata vrijedi, kada sam neiskusna u ovome

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

pozdrav cure, vidim da ste se raspisale o samodavanju injekcija, i ja sam danas krenula s 3 gonala 6dc, iako sam se i do sada sama pikala, danas se malo ruke tresle, dok sam ih sve smiksala u jednu tekućinu, al ok, prošlo je i to.
    Inače, jučer bila prva folikulometrija, u ponedjeljak druga, i moram samo reći da sam ostala oduševljena s dr.Poljakom, strpljivo je odgovarao na sva moja pitanja i nebuloze
    sretno svima!
    Posljednje uređivanje od darmar : 31.03.2012. at 20:25

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

darmar od srca ti želim da se ovaj put pohvališ sa lipom betom, dr.Poljak je stvarno super nekima ne paše a meni se sviđa šta je otvoren i direktan i uvik spreman objasnit sve.
    Pozz

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure, vidim da ste se raspisale o samodavanju injekcija, i ja sam danas krenula s 3 gonala 6dc, iako sam se i do sada sama pikala, danas se malo ruke tresle, dok sam ih sve smiksala u jednu tekućinu, al ok, prošlo je i to.
    Inače, jučer bila prva folikulometrija, u ponedjeljak druga, i moram samo reći da sam ostala oduševljena s dr.Poljakom, strpljivo je odgovarao na sva moja pitanja i nebuloze
    sretno svima!
    Darmar, sretno, navijam za veliku betu

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

xena.mbk, mostarka86 hvala vam, sreća nam je svima zbilja prijeko potrebna

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

sretno svima!
    nije to problem ja sam i u kafiću znala se bocnuti

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

xena.mbk, mostarka86 hvala vam, sreća nam je svima zbilja prijeko potrebna
    Draga, puno , puno sreće!!!

mufloncic avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dobra večer,
    mm i ja pokušavamo ostati po drugi put trudni. prva bebica je došla u 2010. nakon dvije godine i u ciklusu HSGa. ja imam PCOS a mm sada ima asthenozoospermiu.
    moj soc. gin. me je sada odmah poslao u bolnicu na konzultacije. bila sam kod doktorice Marušić pa me zanimaju vaša mmišljenja o njoj. ona je za to da idemo u AIH sada u 6ti mj.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mufloncic misliš na Firulama dr.Marušić? Ona je nova na humanoj,nemoj se iznenadit ako ti ovdje nitko ništa ne kaže za nju

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Došlo je vrijeme da objavim betu (ne mogu vjerovati da ja ovo pišem)

14 dnt 1241,17dnt 4381

Sreća neopisiva,strah ogroman

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

xena.mbk, mostarka86,darmar,PetraP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nastavite ovaj pozitivan niz

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pea woow , to je genijalna beta!!! Čestitam od i želim ti ugodnih 8 i po mjeseci! Opusti se i uživaj, došlo je vaše vrijeme...
    Posljednje uređivanje od maca papucarica : 02.04.2012. at 15:02

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

oprosti sta upadam ja sam nova ali sve prošla u dr P.Sada cekam betu jo tjedan dana,injekcije kolko znam sve idu potkozno,ali ako nisi sigurna nazovi ih stvarno su ljubazni(ja bi ih zvala prije transvera jer sam imala uvijek neko pitanje)nema veze koji je dan oni su uvijek tamo bilo uskrs bilo božić,bez brige.mene je padalo subotom više puta.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cestitam od srca,ja još imam za cekati tjedan dana....vjerujem da te je strah(više osjecaja u jednom trenutku)bit ce sve odlicno....

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pea čestitam!!!!
    razumijem sreću pomiješanu sa strahom, s vremenom se počmeš opuštat

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

curke,može li pitanje?Nakon sta se izvadi beta koliko mora proci da bi se vidjelo na ultrazvuk?Meni je beta u utorak 10.4.

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pea čestitke od mene... tako se nadam da će te i mene za jedno 7 dana izbombardirati čestitkama

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

pea čestitam, koja beta, bolje reći beturina, neka trudnoća ide školski¨¨¨¨¨¨¨¨
    nama pregled opet u srijedu, mogla bi punkcija u petak

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pea, čestitammmmm ti od i hvala na jedinoj želji koju želim u životu

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ohoho još jedna velika beta, Pea velika čestitka od srca!!!! Nadam se da će ti se uskoro jedna od nas pridružit

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje suborke moram sa vama podijelit nešto, zvala me rodica iz LJubljane da je bila na IVF-u (preko njihovog HZZO u bolnici)i da je testić pozitivan, kako nikome nije govorila nisam ni ja imala pojma o tome pa smo malo razmijenile iskustva i ja sam ostala šokirana podatkom da njoj (a ni njenim suborkama u bolnici) za postupak nisu vadili hormonalnu sliku, ni briseve, ni AMH ništa osim HIV-a ona je ostala iznenađena našim pretragama....da ne duljim je znam da smo mi većina u CITA ali ove pretrage su obavezne i u našim bolnicama bar po mom iskustvu. Često kritiziram naš zdrastveni sustav koji je ne funkcionira onako kako bi trebao ali očito da ni tamo nije bolje, zapravo je čini mi se gore.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala cure na čestitkama

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure...dobila sam ranije i od sutra ujutro krećem sa klomifenima.i tribalo bi mi ih 10kom.ja radim popodne a i sutra ujutro tako da nisam u mogućnosti otić do Cita da ih kupim.kako sam 1h od splita,pa ako ima netko u blizini da mi pošalje busom ili bilo kako bila bih vam zahvalna.i naravno čim odem do Splita ja vam ih kupim i vratim.hvala

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pea još jednom iskrene čestitke na beturini, i nadam se da ćemo krenuti tvojim koracima
    piši nam što kaže Poljak, koliko stanični embriji su ti vratili?

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vedre ja bih mogla do cita po klomifene samo mi na PP pošalji koji bus, mob...

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

anaši 1507 ja sam ti u dr.Š i on je bio zadovoljan s betom,vratili su mi osmostanične 3 dan,2kom.
    Vjeruj mi da sam najmanje imala nade u ovaj postupak,već sam planirala sljedeći,loše sam reagirala na femaru
    jajne stanice su čak bile stale s rastom,pa smo ih izbombardirali i s menopurima i gonalima,od njih 6 preživjele su samo 2...
    ma koma živa..ja sam bila na rubu živaca,,,al eto istina je kad kažu da je dovoljan samo jedan

p.s nemoj se opterečivati koliko imaju stanica,ja sam bila sigurna da mogu zatrudniti samo s blasticama i
    tako sam bila razočarana kad ni ovaj put nismo stigli do njih,ali eto iznenadilo me na najbolji mogući način....
    želim ti isto što prije

Kad krećeš s sljedećim postupkom?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dobrodosla Pongo! Posto si nova na forumu, tvoji postovi jos prolaze provjeru admina, tako da kasne, zato ti nitko bas i ne odgovara. Kad predes 10-15 postova ici ce trenutno pa ce ti biti lakse!
    Sto se tice tvog pitanja, ako sam dobro zapamtila, meni je dr rekao da voli na 1. uzv naruciti 10-tak dana nakon bete da vidi jel sve na svome mjestu, pa onda za dva tjedna za .

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Xena fala ti puno.tek sam sad vidila poruku jer na poslu nisam stigla na net.uspila sam zaminit smjenu pa ću ranije ujutro do cita,jer već ujutro krećem sa prvom tabletom.žao mi je da te ujutro mučim.

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vedre ma nema na čemu, ako ti je frka dolazit smo reci!
    pozz

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pongo dobro došla, ja sam isto nova na forumu, na pravom si mistu za dobit odgovore, razmijenit iskustva nadam se ubrzo lipa ali i ona tužna kojih se nadam da u tvom slučaju neće bit! Ja sam isto čekalica i u utorak 10.4. idem vadit betu nadam se BETETINU!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj pongo prvotno napisa Vidi poruku
    curke,može li pitanje?Nakon sta se izvadi beta koliko mora proci da bi se vidjelo na ultrazvuk?Meni je beta u utorak 10.4.
    najvjerojatnije će te naručit za 2tj od bete,tako su mene u cita i vidilo se srce kako titra

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •