Klara......a šta da ti kažem kad sve znaš.želim ostvariti svoju želju.
Mrvice onda smo to očito nas dvije. Ništa spremamo tulum u Cito-asvi ste pozvani
![]()
pozdrav cure...........evo ja se spremam za svoj 4. AIH, ali prvi nakon laparoskopije. imala sam priraslice endometrioze, ali sad je sve čisto i prohodno.......i sad me zanima ima li smisla ići na AIH ?? jer kako čitam jako su slabe šanse. inače spermiogram od MM je savršen. ja sam mislila odma ić na Ivf, ali dr.Š mi je predložio da ipak odradimo još jedan ili dva AIH. ali nakon prošla tri i razočarenja.......ne nadam se previše. a opet mislim valjda je i ta laparoskopija poboljšala situaciju.......
drage citašice sretno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
mi smo jučer imali punkciju, dobili 13 stanica, al kod supruga nalaz katastrofa, pa se stanice zamrzvaju, idući tjedan idemo kod dr.Poljaka da vidimo što dalje i kada![]()
joj darmar želim ti puno sreće!!!
kad sam ti pročitala potpis a posebno zadnju rečenicu, suze mi na oči, osjetljiva sam zbog hormona
sretno!!!! nada zadnja umire![]()
Cure sritno, želim vam veeeeliku betetinu...Vedre i Darmar-drži te se...
Klara![]()
Posljednje uređivanje od peugeot206 : 07.04.2012. at 20:20
klara31, peugeot hvala vam, što je tu je idemo dalje nema odustajanja!!!
klara31 da porod prođe što bezbolnije, za tebe i tvoju curicu¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Posljednje uređivanje od darmar : 08.04.2012. at 09:02
Darmar žao mi je da nije bilo postupka.znam da si razočarana.ali vidim da se ima i šta za zamrznit ...13js.bravo.sritno na razgovoru sa dr.javim nam šta ste se dogovorili.
vedre hvala, dogovorili se termin za razgovor u srijedu oko 13.30,
sretno i tebi, viidm da si sada u akciji.
Ajme Pea ja tek sad vidila tvoju vijest jer onih dana kad si objavila na forumu baš i nisam bila ....SRETNOOOOOO!!!!
Evo svitu da vam javim kako bi se reklo "više sriće drugi put", razočarana jesam, tužna beskrajno jesam ali idemo dalje nema odustajanja ipak sam ja xena ratnica hahaha!
Nadam se da sam ja zadnja od nas, za ovi misec sa malom betom, cure držite se!
Citašice, jel vam Poljak/Šparac kontrolira TSH više puta prije i poslin stimulacije? Jel oni smatraju da mora bit ispod 2 za trudnoću? Pitan jer će mi trebat recept koji mi nijedan gin neće dat bez mišljenja specijaliste a ne mogu ić u Zg kod Radončića ili lučingera samo zbog jednog papira poludit ću. Osim toga, trebat će mi i preporuka za heparin a nisam na Firulama našla nijednog suvislog doktora.
Peugeot
xena.mbk žao mi je,nek ti bude kao i meni druga sreća
kinki,ja sam u prvi postupak ušla s TSH oko 3,dr. Š je rekao da je sve ok u ref.vrijednostima,
sad u dobitnom sam ga na svoju ruku opet čekirala i bio je 2...tako da...
A što se tiče heparina meni ga je odobrio dr.Roje na Firulama,fenomenalan dr.,, je da je malo gunđa
Ne sumnjam da će i tebi odobriti s obzirom na situaciju,sigurno hoće ali idi baš u njega...
I da sretno![]()
xena.mbk, jako mi je žao, nadam se da ćeš brzo doći sebi i krenuti dalje k tronu!
joj xena žao mi je.drži se draga.sve neke tužne vijesti ovih dana.
Cure moje fala lipa na potpori, idemo dalje nema predaje!
Hvala ti puno!!! Bila sam kod Roje nakon pobačaja,i iako uzrok pobačaja nisu našli on uopće nije bio zainteresiran za moj slučaj. Bar sam ja takav dojam stekla. Masu mojih prija se kunu u njega ali nijedna od njih zapravo nije imala ozbiljnijih problema kužiš. A ne znam, nemam neki izbor-ili on ili Vulić. Al toliko san napižđena na njih u bolnici da se bojim da ću nekog tamo zadavit ako mi samo baci koji komentar tipa-a zašto vi sada dolazite k nama a niste ovde bili u postupku AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Kinki sumnjam da će ti to reći,meni nije ništa komentira,ni kod koga sam išla u postupak ni zašto,
zapravo je bio stvarno ljubazan i susretljiv,dok mi je Dr.V ostavio suprotni dojam![]()
Posljednje uređivanje od pea : 11.04.2012. at 15:19
pisala sam i na temu odbrojavanje, pa da se i ovdje javim....jučer sam imala prvu foliklul. doktor Š me je pregledao, jer je dr. P još danas na odmoru. nije oduševljen, ali kaže da nije ni loše.
naime, danas mi je 7 dc, imam 4 folikula od 12 mm, jedan od 14 mm, te je jedan od 21 mm, koji je poludio i odlazi u folikularnu cistu. endometrij 8 mm. sve u svemu kaže bi jedino volio da su svi po veličini "isti razred" ali se nada da bi se moglo nešto i odraditi uz sve ovo. kontrola sutra, a od danas nastupa uz menopur i cetrotide.
molim vas, pošto ja najviše vama vjerujem, kako vam se čini ova prva folikulometrija?
Znate možda kada Cito ide na godišnji po ljeti, odnosno do kada rade transfere i da li imaju neku stanku?
...nisam dobro razumjela vezano uz TSH pa bi mi malo pojašnjenja dobro došlo...
ne virujem, ja isto baš s njim nisam imala neki susret za pamćenje, dapače bio je jako nap***** na to šta sam u Cita ostala trudna, šta uzimam clivarin, kao nije mi potreban, da bilo bolje da su mi cilu trudnoću davali folnu kiselinu (nešto u tom stilu, ne mogu se baš sjetit), a najbolje je od svega što sam imala vezu za doć do njega, ma....meni nije sjeo ni malo, bio mi je strašno prepotentan i bahat....
Posljednje uređivanje od Blekonja : 12.04.2012. at 12:32
mostarka i ja sam u subotu na aih oko 8.kad si ti?a bila sam i danas na fm oko 13:15.možda smo se i vidile.
pea, cestitam na beturini! Nisam u toku, jesi li bila na uzv? To mi mirisi na duplice!
Drago mi je da si imala pozitivnih iskustava sa rojom, ja sam muku isusovu pritrpila sa kbc lijecnicima na celu sa njim i vukovicem za vrime trudnoce. Odbijali su mi izdati heparine svaki h%%%ni put kad bi dosla. A ja, trudna sa blizancima, 38 godina, samo sam mislila kako cu ih golim rukama zadavit dogodi li mi se dici ista. A tretman je bio takav jer sam ostala trudna u cita.
Cak su mi muzu odbijali dati heparin zadnja 2 miseca trudnoce vec sam ja tribala osobno doc, a imam do splita 120 km u jednom smjeru.
Nego, bog i majka priroda su veliki pa sam bila zacepljenog cerviksa inace bi rodila na putu do inekcija.
Sramota.
Nakon poroda mi bez beda odobrio jos 6 tjedana heparina. Valjda zaboravio da sam "poljakusa".
Mostarka kao da čitam moj scenarij postupka,isto je jedan poludio,nisu jednako rasli,dr.nisu bili zadovoljni,ja još manje, kad ono nakraju
A baš,,očito da sam ga ja uhvatila u rijetkom dobrom raspoloženju,,e sad me već panika vata jer opet moram kod njega
aj bar me neće šokirati promjena osobnosti![]()
[QUOTE=pea;2116779]Mostarka kao da čitam moj scenarij postupka,isto je jedan poludio,nisu jednako rasli,dr.nisu bili zadovoljni,ja još manje, kad ono nakraju
hehe, iz tvojih usta u božije uši...nekako mi je draže što dr.nije oduševljen previše, jer bi se i ja previše nadala, a to obično završi, ovako je ljepše
Pa drage moje...ja nisam ni znala da je naša KLARA31 09.04. u 10:45 rodila curicu.Dragi mama i tata ja vam odčestitam
a malenoj pahuljici želim dobrodošlicu na ovaj čudni svijet.uživajte.
Karla31 odsve najjjjbolje, guštajte u svim lipim trenutcima sa svojom curicom!!!!!!
Karla31čestitam
Posljednje uređivanje od corinaII : 13.04.2012. at 20:52
Evo i mene napokon doma uz komp. Od ponediljka sam svaki dan na relaciji ZD-ST. Dr. Poljak kaže da sam dobro reagirala na femaru uz koju sam još i dobila Menopure. Punkcija je u ponediljak ujutro.
corina koliko je bilo femare i menopura i koliko imaš folikulića?
femara od 2-6d.c svakih osam sati po jedna , ukupno 15komada. Menopura 18ampula i 3 cetrotide. Folikula mislim da imam oko 8-9.
corina dobro si odreagirala. bit će tu lipih js.~~~~~~~~~~~~ da ti ovaj postupak bude dobitni.sutra ti je štoperica?
corina jesi ti bila vadila amh?
corina, isti protokol i ista reakcija ko kod mene zadnji put.
Od srca ti zelim isti kraj price, pa da te ledja bole od lovanja dvi puzalice!
Sritno svima, ne stignem od njih niti do moba, komp nisam vidila dva miseca
Amh sam vadila u Zadru u poliklinici Analizi, zaliha jajnih stanica mi je osrednja. Kaže dr. Poljak da je mogle biti i bolje ali eto tako je kako je. Večeras u 21h je štoperica i u ponediljak ujutro oko 7 ponkcija.
sretno corina !!!
steta sto zakon nije donesen , bilo bi i za zaledit embrija
sretno Corina!!! i molim te mi reci gdje je poliklinika Analiza u ZD i koliko si platila tu pretragu za AMH i da li se to treba u određenom danu ciklusa izvaditi ili mogu kad god hoću bez obzira na dane u ciklucu?
znam da sam te upilala pitanjima ali eto![]()
anaši1507 i ja sam vadila u ZD u analizi AMH. Ona je na Relji u trgovinskom centru, odmah iznad T-coma. Dan ciklusa ti nije bitan, a košta oko 405,00 kn. S obzirom da oni uzorke šalju tek kada prikupe dovoljan broj, nalaz čekaš od 3-6 tjedana... ja sam imala sreće pa čekala samo 3 tjedna.