Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=539&cHash=c1b9a0a88e
Evo vam lin od jucer iz emisije in media res na hrt2 pa malo pogledajte.. Meni su skocili zivci kod nekih ali sve u svemu bolje i ovaj novi zakone nego onaj stari. Marina hvala na odgovoru.. Mislim da cemo mi u 6mj kreniti.. RECI MI kad je tebi punkcija..Htjeel sam te pitat za hormone da mi kazes jeli on tebi dao ove sve za izvadit: TSH,FSH,LH,E2,AMH,PROLAKTIN, MARKERI HEPATITIS B I C, HIV1 I HIV2, KRVA GRUPA I RH FAKTOR,Antikardiolipinska AT, LEstanice,LAC,PAI-1,ACE,MTHFR, faktorV(leiden), Faktor II,ProteinC, ProteinS, homocistein... koliko ti je vremenski trebalo da sve bude gotovo..
TSH,FSH,LH,E2 i PROLAKTIN za 7-10 dana(vadiš 3-5 dan ciklusa na nuklearnoj KBC Firule), AMH(centralni lab.KBC Firule) vadiš ga početkom mjeseca 1,2,3 jer uzorak obrađuju samo 6ili7-og u mjesecu pa ti je i on gotov za 7dana (inače ćeš čekat preko misec dana), MARKERI HEPATITIS B I C, HIV1 I HIV2, KRVA GRUPA I RH FAKTOR vadiš na KBC Križine na transfuziji i nalazi su za 2,3 dana. Ja sam sve to povadila u jedno jutro prvo u 7 ujutro na nuklearnu pa redom dalje.
Antikardiolipinska AT, LEstanice,LAC,PAI-1,ACE,MTHFR, faktorV(leiden), Faktor II,ProteinC, ProteinS, homocistein to ne znam di se vadi za sada mi nije tribalo. Sve uputnice mi je dao moj socijalni ginekolog i ništa nisam plaćala.