Citiraj xena.mbk prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam bila na punkciji u 3mj i bila mi je to prva punkcija. Užasavala se te punkcije ali došlo je vrijeme da sam i ja na redu, promislila sam pa i drugi su preživili pa ću i ja. Dobila sam koktel kao i druga cura, nju je skroz ošamutilo a mene nije ni taklo svega sam bila skroz svjesna, očekivala sam neku veliku bol ali sam se iznenadila jer nije bilo ni približno kao što sam očekivala. Ukratko prije bi otišla na punkciju nego u zubara popravila zub bez anestezije. Sve je jako brzo gotovo i zaista se nemoj bojati, ja sam inaće pekmezica i imam nizak prag boli. Meni je vračanje embrija bilo nelagodnije od punkcije jer ti mjehur za vračanje mora biti pun pa sam cijelo vrime mislila da ću se pop...to vračanje embrija mi je bilo kao kad vadiš briseve pa još malo neugodnije ali opet kažem ništa strašno. KRENITE što prije i da vam se snovi što prije ostvare, SRITNO
Xena hvala ti puno na tom... Da samo znas koliko me je strah to je cudo jedno.. Eto jedino se tjesim jer mi jedr. Šparac rekao da daju lokalunu anasteziju u stjenku maternice... Drugo u cjeniku sam im pronasla da potpuna anastezija dode 3000kn.. Znaci sve smo bile u tom nekom strahu da cemo umrit na punkciji hahah.. Xena reci mi jesi ti dr.P ili dr.Š