Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    evo jedno jos pitanjce, recete da sam dosadna , koliko vremenski mora proc od transfera do sljedeceg transfera?
    ako je puna stimulacija bar 4-5 mjeseci

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    ako je puna stimulacija bar 4-5 mjeseci
    Pozdrav, na temelju čega upravo 4-5 mj. Meni je doktor rekao da treba jedan ciklus pauzirati pa me interesira da li su tebi nešto drugo rekli ili na temelju iskustva.

Isto tako pročitala sam da se kod dosta njih poremetio ciklus nakon stimulacije ali ja poslije neuspjelog postupka koji je bio u 12 mjesecu uopće nema ovulaciju i doktori kažu da bi se to trebalo izregulirati ali po mojem mišljenju prošlo je previše vremena. da li ima netko slična iskustva ili neka saznanja.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj :suncica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, na temelju čega upravo 4-5 mj. Meni je doktor rekao da treba jedan ciklus pauzirati pa me interesira da li su tebi nešto drugo rekli ili na temelju iskustva.

Isto tako pročitala sam da se kod dosta njih poremetio ciklus nakon stimulacije ali ja poslije neuspjelog postupka koji je bio u 12 mjesecu uopće nema ovulaciju i doktori kažu da bi se to trebalo izregulirati ali po mojem mišljenju prošlo je previše vremena. da li ima netko slična iskustva ili neka saznanja.
    suncice kod mene je svaki bio stimulirani postupak do 60 ampula merionala i nikad mi nisu dali da idem u sljedeći postupak dok ne prodje bar 4 mjeseca(po nihovoj preporuci čak 6 mjeseci)ali sam na svoju odgovornost išla ranije. Navodno da se organizam mora očistiti od hormona.

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj :suncica prvotno napisa Vidi poruku

Ja mislim da je sve individualno ako je Sonja29 primila 60 merionala a ja 18 menopura razlika je očita pa je ok da je meni dr. rekao 2 do 3mj a njoj 6mj. Mislim da igra ulogu i na koliko si postupaka išla, što ih je više tijelo je zasićenije bar mi se tako čini.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj xena.mbk prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da je sve individualno ako je Sonja29 primila 60 merionala a ja 18 menopura razlika je očita pa je ok da je meni dr. rekao 2 do 3mj a njoj 6mj. Mislim da igra ulogu i na koliko si postupaka išla, što ih je više tijelo je zasićenije bar mi se tako čini.
    Neznam da li govorimo o istoj stvari, da li je tih 4-5 mj ili ovih 2-3 mj vezano za vrijeme od stimuliranog do drugog stimuliranog ili od stimuliranog do sekundarnog od zamrznutih?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •