vuk35 prvotno napisa
Pozdrav
Vidim da se ovdje bas ne javljaju muškarci. Ja se javljam u ime svoje zene i mene. Ona bas i nije na ti sa ovim forumima. Pokušavamo imati dijete ali nam bas i ne ide. Možda ova pitanja sto ću ih postaviti bas i ne govore o ovoj temi ali molim vas za pomoć.
Sa njom je sve u redu a meni je spremiogram jako loš. Nesto malo zivih i normalno pokretnih. Bio u urologa i rekao mi je da imam varikokelu i da to moram operirati. Da li je po vašim nekim saznanjima to neka teška operacija pošto mi urolog nije nista rekao o tome i da li se nakon te operacije popravi stanje spermiograma? Vidim da neke forumašice spominju da su im muževi išli na tu operaciju. Ima li smisla ići na tu operaciju ili da odmah idemo na potpomognutu oplodnju. Moje doktorica mi je rekla da mi možemo odmah ići na potpomognutu oplodnju. Kome da se obratim da nam kaže sto dalje činiti, kojem doktoru? Ja sada trebam ici na ultrazvuk bubrega i testisa. Znate li gdje je to najbolje privatno napraviti pošto se Firule prebukirane i treba se dosta cekati?