Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vuk35 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav
    Bio u urologa i rekao mi je da imam varikokelu i da to moram operirati. Da li je po vašim nekim saznanjima to neka teška operacija pošto mi urolog nije nista rekao o tome i da li se nakon te operacije popravi stanje spermiograma? Vidim da neke forumašice spominju da su im muževi išli na tu operaciju. Ima li smisla ići na tu operaciju ili da odmah idemo na potpomognutu oplodnju. Moje doktorica mi je rekla da mi možemo odmah ići na potpomognutu oplodnju. Kome da se obratim da nam kaže sto dalje činiti, kojem doktoru? Ja sada trebam ici na ultrazvuk bubrega i testisa. Znate li gdje je to najbolje privatno napraviti pošto se Firule prebukirane i treba se dosta cekati?
    pozz ja ću samo kratko na ovaj boldani dio - mm ima također variokokelu i njemu je urolog rekao da u principu operacija može, ali i ne mora popraviti stanje, a to su nam potvrdili i MPO-ovci i da bi to u našem slučaju bilo i gubljenje vremena i možda totalno nepotrebno. Ne znam koliko ste stari, ali mi smo nakon svega zaključili da nećemo operirati i idemo probati bez, operirati se uvijek može. Uglavnom nama je rečeno da se puno lakše IVF-om "zaobilazi" muški problem, a pogotovo ako je kod žene sve ok (kod nas sam i ja imala PCOS i dr. dijagnoze) i evo nakon 2. IVF (bez operacije!!!)imamo curku od skoro 1,5 godinu. E i da po meni je najbolje da se obratite MPO liječnicima (ovisno o tome gdje se odlučite, ali ja preporučujem CITO polikliniku) i vidite što će vam oni savjetovati!!!
    Sretno!!

PS Corina II žao mi je
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 02.05.2012. at 23:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •