Stranica 40 od 116 PrviPrvi ... 3038394041425090 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE=jojo;2130109]vedre žao mi je, ali neka te tješi činjenica da si ti primjer svima nama kako nema predaje tek tako!!!!![/QUOTE

Zao mi je Vedre

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vedre zao mi je...

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vedre baš mi je žao

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vadre draga...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

draga Vedre

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Corina sretno 3.05., meni je tad prvi UZV za sekundarni IVF

meboskmo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure da vas pitam.kad vi zovete u cito jel samo ima onaj broj gdje se javi sestra mislim da se janja zove il poljak ima poseban broj? ma muci me cjeli dan misao da su sve prilike da cu sutra dobiti i rekao mi je kad dobijem da ga odmah zovnem da mi kaze kad cu na prvi uzv tj.3-4 dan ciklusa medjutim sutra je praznik pa me nervoza spucala da nece sutra raditi

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje evo da vam javim, pocela sam vadit nalaze, izboli su me sve samo za 3 uputnice, a jos su mi 3 ostale.. U KBC Split totalna neorganizacija...od 6 i 30 na nogama a nalazi su tek gotovi za 1mj, sad trebam cekat M, da hormone izvadim... uh uh...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj meboskmo prvotno napisa Vidi poruku
    cure da vas pitam.kad vi zovete u cito jel samo ima onaj broj gdje se javi sestra mislim da se janja zove il poljak ima poseban broj? ma muci me cjeli dan misao da su sve prilike da cu sutra dobiti i rekao mi je kad dobijem da ga odmah zovnem da mi kaze kad cu na prvi uzv tj.3-4 dan ciklusa medjutim sutra je praznik pa me nervoza spucala da nece sutra raditi
    mene je kačio uskrs, tako da su i tada radili, stoga mislim da će i sutra biti neko dežurni...tako su meni rekli, da uvijek neko ima kod njih...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Meboskmo, ako ne uspijes dobiti na tel, mozes mu poslati mail, na njega odgovara uvijek.
    Vedre, draga, Mostarka86 grlim vas jako...

meboskmo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala cure odmah mi je lakse evo me stomak muci kao da ce stici svaki tren

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

evo i mene
    sutra prvi UZV za sekundarni postupak u Cito, imamo 6 js zamrznutih
    nadam se najboljem

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav
    Vidim da se ovdje bas ne javljaju muškarci. Ja se javljam u ime svoje zene i mene. Ona bas i nije na ti sa ovim forumima. Pokušavamo imati dijete ali nam bas i ne ide. Možda ova pitanja sto ću ih postaviti bas i ne govore o ovoj temi ali molim vas za pomoć.
    Sa njom je sve u redu a meni je spremiogram jako loš. Nesto malo zivih i normalno pokretnih. Bio u urologa i rekao mi je da imam varikokelu i da to moram operirati. Da li je po vašim nekim saznanjima to neka teška operacija pošto mi urolog nije nista rekao o tome i da li se nakon te operacije popravi stanje spermiograma? Vidim da neke forumašice spominju da su im muževi išli na tu operaciju. Ima li smisla ići na tu operaciju ili da odmah idemo na potpomognutu oplodnju. Moje doktorica mi je rekla da mi možemo odmah ići na potpomognutu oplodnju. Kome da se obratim da nam kaže sto dalje činiti, kojem doktoru? Ja sada trebam ici na ultrazvuk bubrega i testisa. Znate li gdje je to najbolje privatno napraviti pošto se Firule prebukirane i treba se dosta cekati?

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj vuk35 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav
    Vidim da se ovdje bas ne javljaju muškarci. Ja se javljam u ime svoje zene i mene. Ona bas i nije na ti sa ovim forumima. Pokušavamo imati dijete ali nam bas i ne ide. Možda ova pitanja sto ću ih postaviti bas i ne govore o ovoj temi ali molim vas za pomoć.
    Sa njom je sve u redu a meni je spremiogram jako loš. Nesto malo zivih i normalno pokretnih. Bio u urologa i rekao mi je da imam varikokelu i da to moram operirati. Da li je po vašim nekim saznanjima to neka teška operacija pošto mi urolog nije nista rekao o tome i da li se nakon te operacije popravi stanje spermiograma? Vidim da neke forumašice spominju da su im muževi išli na tu operaciju. Ima li smisla ići na tu operaciju ili da odmah idemo na potpomognutu oplodnju. Moje doktorica mi je rekla da mi možemo odmah ići na potpomognutu oplodnju. Kome da se obratim da nam kaže sto dalje činiti, kojem doktoru? Ja sada trebam ici na ultrazvuk bubrega i testisa. Znate li gdje je to najbolje privatno napraviti pošto se Firule prebukirane i treba se dosta cekati?
    Dragi Vuk35 dobro nam dosao i jos prije otisao sa ovih foruma ( da svoj problem sto prije rijesis).. Sta se tice varicocele, znam najmanje 4 slucaja koja su nakon operacije u roku 1g dobili djete prirodnim putem, sta se tice uz ima ti ga obaviti u kalajzica ili u poliklinici sunce..Nisam ti sigurna tocno za uz...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moja beta 6.1 ništa ni ovaj put

lapača avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    jako mi je žao draga

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zvala sam Cito kaže dr.Poljak da u petak onovim betu, ma neznam ima li smisla

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

draga žao mi je

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zvala sam Cito kaže dr.Poljak da u petak onovim betu, ma neznam ima li smisla
    ma za svaki slučaj napravi kako ti je rekao...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

CorinaII, jako mi je zao...ali ponovi ti nju u petak, sve preko 5 je pozitivno, pa da ne bi pocela divljati, umjesto padati... Drzi se, draga

lapača avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mrvica7 prvotno napisa Vidi poruku
    ma za svaki slučaj napravi kako ti je rekao...
    Draga, napravi ti za svaki slučaj, ne bi on to bezveze rekao

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A joj ma samo mi se nastavlja ovo mućenje, od ovako male bete nemože ništa biti.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

joj, draga moja, drži se, čuvaj se i ponovi betu. čuda se događaju

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

corina II žao mi je

anaši 1507 sretno u novom postupku rekao mi je dr.nedavno da imaju dosta uspjeha
    u sekundarnom IVF,pa aj im i ti još malo podigni prosjek

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    CorinaII, jako mi je zao...ali ponovi ti nju u petak, sve preko 5 je pozitivno, pa da ne bi pocela divljati, umjesto padati... Drzi se, draga
    podivlja li beta podivljat ču i ja zajedno sa njom

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

anaši 1507 sretno u novom postupku rekao mi je dr.nedavno da imaju dosta uspjeha
    u sekundarnom IVF,pa aj im i ti još malo podigni prosjek[/QUOTE]

Hvala ti PEA

Corina II poslušaj doktora i nastavi sa utrićima i ja bi na tvom mjestu ponovila betu

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hm ja bi onda trebala kroz misec dana u sekundarni IVF. Imam 4 js. zaleđene. Ovaj postupak mi je bio preko HZZ-O pa me sad zanima dali ču morati platiti taj sekundarni i ako hoču koliko on dođe ili mi i to ide priko Hzz-o.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

corina II žao mi je...

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hm ja bi onda trebala kroz misec dana u sekundarni IVF. Imam 4 js. zaleđene. Ovaj postupak mi je bio preko HZZ-O pa me sad zanima dali ču morati platiti taj sekundarni i ako hoču koliko on dođe ili mi i to ide priko Hzz-o.
    Sekundarni ti se placa,mene je došao 5000 kn (4500 +500 kn punkcija folikula),koliko znam može se i preko HZZO al bi vjerovatno i
    to trebala cekati oko god.dana,isto kao i stimulirani postupak....

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

corinaII a baš mi je žao

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zao mi je draga

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala vam drage moje ovaj put me neuspjeh najviše boli i mene i MM-a plakali smo danas evo prvi put u ovoj našoj IVF-priči.Ne znam dugo smo več u ovome evo bio je 5IVf i dotuklo nas je oboje više nego ikad prije.

lapača avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala vam drage moje ovaj put me neuspjeh najviše boli i mene i MM-a plakali smo danas evo prvi put u ovoj našoj IVF-priči.Ne znam dugo smo več u ovome evo bio je 5IVf i dotuklo nas je oboje više nego ikad prije.
    Nije lako proći sve što ste prošli, mora čovjek pukniti kad-tad. Isplačite se, odtugujte svoje, skupite snage i krenite u slijedeći DOBITNI!!!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Joj , draga moja!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

drage moje isplačite se i dalje u borbu,nikada neznaš kad je dobitni
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve trudilice

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vuk35 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav
    Bio u urologa i rekao mi je da imam varikokelu i da to moram operirati. Da li je po vašim nekim saznanjima to neka teška operacija pošto mi urolog nije nista rekao o tome i da li se nakon te operacije popravi stanje spermiograma? Vidim da neke forumašice spominju da su im muževi išli na tu operaciju. Ima li smisla ići na tu operaciju ili da odmah idemo na potpomognutu oplodnju. Moje doktorica mi je rekla da mi možemo odmah ići na potpomognutu oplodnju. Kome da se obratim da nam kaže sto dalje činiti, kojem doktoru? Ja sada trebam ici na ultrazvuk bubrega i testisa. Znate li gdje je to najbolje privatno napraviti pošto se Firule prebukirane i treba se dosta cekati?
    pozz ja ću samo kratko na ovaj boldani dio - mm ima također variokokelu i njemu je urolog rekao da u principu operacija može, ali i ne mora popraviti stanje, a to su nam potvrdili i MPO-ovci i da bi to u našem slučaju bilo i gubljenje vremena i možda totalno nepotrebno. Ne znam koliko ste stari, ali mi smo nakon svega zaključili da nećemo operirati i idemo probati bez, operirati se uvijek može. Uglavnom nama je rečeno da se puno lakše IVF-om "zaobilazi" muški problem, a pogotovo ako je kod žene sve ok (kod nas sam i ja imala PCOS i dr. dijagnoze) i evo nakon 2. IVF (bez operacije!!!)imamo curku od skoro 1,5 godinu. E i da po meni je najbolje da se obratite MPO liječnicima (ovisno o tome gdje se odlučite, ali ja preporučujem CITO polikliniku) i vidite što će vam oni savjetovati!!!
    Sretno!!

PS Corina II žao mi je
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 02.05.2012. at 23:57

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

samo da javim da niti mi nismo uspjeli ni ovaj put...

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mrvice žao mi je baš su se zaredale ove šugave bete u zadnje vrime

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajoj mrvicea ja se tako nadala

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

corinaII baš mi je žao, ali mora jednom uspjeti. Šaljem virtualni zagrljaj Imaš PP
    Od našeg postupka isto ništa - test negativan 9. dan nakon 5. dnevnog transfera...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

a joj ma što je ovo ovako krenulo ružno, di su nestale one ljepe i velike bete. vesnare

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vesnare
    corina poslala sam ti pp...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ovaj put nam nije uspijelo ali u cijeloj ovoj našoj IVF- priči koja traje več par godina i kroz sve ove postupke ipak ima nešto dobro i pozitivno. Upoznala sam par divnih ljudi kroz svo ovo vrijeme i drago mi je eto makar radi toga jer puno je lakše s nekime kroz sve ovo prolaziti i s drugima podjeliti svoje strahove.

lapača avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure, ja vadim betu u slijedeći petak, recite mi uputnicu tražim od svoje soc. gin.?
    Vadi se na Firulama do 9h?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

lapača meni uputnicu obično da moj soc.ginekolog ali ti može i doktorica opče prakse dati. Kod nas u Zadru ti se krv vadi do 9 jedino ako je hitno može i kasnije pa predpostavljam da je tako i u Splitu. betu možeš i privatno vaditi u Poliklinici Analiza ali ti je 150kn pa ako možeš uzmi od ginekologa ili doktorice uputnicu zašto bi plačala ako ne moraš.

lapača avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

lapača meni uputnicu obično da moj soc.ginekolog ali ti može i doktorica opče prakse dati. Kod nas u Zadru ti se krv vadi do 9 jedino ako je hitno može i kasnije pa predpostavljam da je tako i u Splitu. betu možeš i privatno vaditi u Poliklinici Analiza ali ti je 150kn pa ako možeš uzmi od ginekologa ili doktorice uputnicu zašto bi plačala ako ne moraš.
    Pa ja si mislim zašto bi plaćala ako mogu preko uputnice. Nazovem ja doktora opće prakse pa ga pitam (on mi je bliže).
    Hvala ti.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Neki doktori ti neče dati ali ga probaj zamoliti.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

veliki zagrljaj svim tužnicama
    corinaII,joj kako se samo vidim u tvojim postovima, tužno, tužno, al nema odustajanja, tako je, idemo dalje...

Nama ujutro sekundarni s odmrznutim j.s., muž daje svoj skromni doprinos, nadamo se da će biti koji komad i da će se koja stanica oploditi. Svakog trenutka strah od neuspijeha je sve veći, al ipak se nadamo da će CITO tim uz Božiju pomoć učiniti "čudo" i da ćemo konačno dočekati naš transfer koji ove godine nikako da dođe...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Darmar

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Darmar javi kako je prošlo,ja stvarno virujem Citu i dr.Poljaku i virujem da če nam ovaj sekundarni biti dobitni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •