darmar
ima smisla se borit s vjetrenjačama

ja ne znam oće li vam ovo bit ikakva utjeha,nakon moje muke ostanem trudna i evo bebica nema ni mjesec dana a ja lijem suze skoro svaki dan! Toliko sam želila bebicu da sam mislila da ću samo plakati od sreće kad je dobijem ali eto nije tako,morala sam kirurški ostranjivati ugrušano mliko iz sise,a prije toga sam danima i noćima trpila nenormalnu bol,upala sise,pokušavala sam razbit tu kvrgu,i muž masirao i mama, i govorim im ja da bi radije išla sada rodit koliko to boli,i kad nismo uspili zafibrala,morali mi je rezat,sisa u zavojima,jedva pumpam,malo se rascvita rana pri pumpanju pa procuri jer je ne šiju. Imam ragade na bradavicama od prvog dana praktički odkad mala sisa, nikako da zarastu, svejedno sam joj davala da sisa,tako da sam više proplakala to njeno sisanje nego uživala sa djetetom. Ima dana kad je nisam mogla podignit na prsa jer me bole...
Možda vam ovo nije nikakva utjeha ali koliko problema kada dobiješ dijete pomislila sam da nisam trebala toliko plakatio prije djeteta nego pokušavati uživati u životu šta više jer ionako dajemo sve od sebe da dođemo do cilja.

svim trudilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~