Citiraj naša prvotno napisa Vidi poruku
prije svega drage cure da vas pozdravim,forum Roda mi je preporučila kuma jer sam u potrazi za dosta informacija.Već 3 godine čekamo plus i pokusali smo sa ciljanim odnosima nije uspjelo i sad nam je dr preporučio IVF ali prije toga trebam odraditi briseve,spolne hormone u Splitu ali ne znam u kojoj bolnici treba sto i da u obiteljskom centru neko savjetovanje za koji isto nemam pojima gdje je .Inače zivim u blizini Imotskog od nedavno tako da i nemam bas puno ljudi s kojim mogu razgovarati i pitati.ASko nije tesko nekoj napisati gdje da izvadim nalaze,trebam li se naručiti prije ,uzela sam uputnice od dr.
Draga Naša dobro nam došla i što prije otišla na veseliju temu. Da ne čitaš sve postove evo ukratko:
1.Svi hormoni 2-5 dan ciklusa na nuklearnoj medicini na Firulama (budi u 7ujutro tamo)
2.Samo AMH hormon na centralnom laboratoriju na Firulama nije bitan dan ciklusa (najbolje na samom početku mj. jer uzorke obrađuju sedmog u mj)
3.krvna grupa, rh faktor, HIV, hepatitis na Križinama (prvi ulaz, zadnji kat, lijevo)
4.spermogram smo radili privatno u cita pa ne znam u kojoj bolnici
5.savjetovalište je na rivi do crkve sv.Frane, nazovi prije na tel. reci što ti treba i oni će ti reć kada ćeš doći (ljudi su super i sve papire ti odmah pripreme)
Sritno vam!!!!!!