Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
Dragi moji evo da vam se javi da su moji nalazi svi gotovi i da je sve u redu osim stitnjace... Drugo bila sam na pregledu privatno i saznala da nema uobicajan poremecaj rada stitnjace kao vecina zeni i tu oscilaciju hormona, vec nekakvu autoimunu bolest? Tako dr. kaze ali sreca nema cvorovova nije povecana ali na nekim mjestimaje hipohomogena.. Znaci dozivotnna terapija za sada eutirox 50 na za 6tj vadit krv, uglavnom moram je na 2 spustiti da bi uopce mogli uci u proces mpo.. Drugo bila na standardnom pregledu svog ginica i odjednom, sto nikad u zivotu nisam imala desi se i to da odjednom ja imam lijevi jajnik policisticni e sad, posto su spolni hormoni u redu, on je meni rekao da je na izgled policistican.. i da mi maternica izgleda ko da cu dobiti m, a ja je imala prije 11 dana ali samo 1 dan?..
Žao mi je što ti se sve zakompliciralo, imaj strpljenja sigurno ćeš uspijet izregulirat štitnjaču i za koji mjesec krenuti u postupak, gin će ti sigurno dat neki vid kontracepcije da izreguliraš mengu, najbolje ti je da se držiš gin. u Cita jer oni po mom mišljenju imaju puno više iskustva u tim stvarima od soc.gin. Sritno