Citiraj MeriLu prvotno napisa Vidi poruku
pozdrav cure.........evo čitam vas redovito, i puuuuno ste mi pomogle. sve sta zaboravim pitat doktora tu nađem odgovor evo i ja krećem u IVF avanturu. bila kod dr.šparca i dobila protokol, pa me zanima da li je itko od vas imao takav i kakva su iskustva. od 20.dc primam svaki dan jedan decapeptyl u 13.30h, a nakon toga tri puta dnevno gonal. a zaboravila sam pitat kad se počinje s gonalom,to mi nigdi ne piše. toliko me sad strah uhvatio od svega ovoga........a vrhunac mi je bio kad sam prije par dana dobila nalaz da imam homozigotni mutirani gen za mthfr....... mislila sam da ću umrit drugi dan nisam imala pojma šta je to....... a kaže dr da to nije nikakav problem pa sam odahnila.
i imam još jedno pitanje,na popisu dokumnata koje moramo imat piše mišljenje o potrebo mpo od ugovornog gin primarne zdrav.zaštite, jel to znači da mi soc gin treba napisati to mišljenje.....a ja ni nemam soc gin, nikad nisam išla kod njega,oduvijek idem kod privatnika. eto svaki savjet je dobrodošao........
drage moje svima vam želim puno puno sreće u postupcima, da ovo ljeto sve budemo trudne.....

inače smo prošli 4 inseminacije,hsg,laparo i sve je ok,bilo nešto endometrioze ali sad je sve ok, mm sve savršeno. i tako nama sve divno krasno a bebe nigdi.......

i imam još jedno pitanje.....a inače imam ih milijun prije nego uđem kod dr pa onda blokam, piše mi na popisu potrebnih dokumenata da mi treba -mišljenje o potrebi mpo od ugovornog ginekologa primarne zdravstvene zaštite, jel to znači da moram kod soc gin da mi to napiše......... a ja i nemam soc gin, nikad nisam bila kod njega, oduvik idem kod privatnika............. i di ste dobili ove debilne potvrde o psih. i pravnom savjetovanju............kako mi to diže živce, mene će neko pravno i psihološki savjetovat, a ko će savjetovat moju susjedu balavicu koja je ostala trudna sa 17 godina
eto napisala ja cilu misu........svaki savjet je dobrodoša...........
svima želim puno puno puno sreće u postupcima.............da ovo ljeto sve budemo trudne........
Draga MeriLu dobro nam došla i što prije otišla na temu mame, psih i prav. svjetovanje vadiš kod sv. Frane u kući Drašković u Centru za obitelj, zovi ih prije na tel.021/384364 reci šta ti triba i dogovori termin, kad dođeš svi papiri će te čekat, to ti je samo proforme radi, ljudi su super.
Što se tiće mišljenja o po meni je rekao dr.P da ako budem imala problem da se javim, ali ja imam soc.gin i dobila sam taj papir. Zovi Cito i reci med.sestri da ga ti nemaš pa će te ona uputit dalje. Sritno