-
mostarka baš mi je žao - toliko pozitive iz cita i sad ovaj val negativnih beta. Drži se
-
Veliki pozdrav djevojke,nova sam clanica foruma i javljam se po prvi put.Mada vas cesto pratim i citam vase postove.Iz Sarajeva sam,problem sekundarni sterilitet s kojim se borim vec punih 10 god.Bila sam trudna na pocetku braka,nazalost moja se trudnoca zavrsila spontanim pobacajem.Eh da sad ne duzim,bebu smo cekali tri god da sama dodje,znaci nismo nigdje hodali,kad smo vidjeli da nema nista od cekanja krenuli u akciju.Radili smo 6 IUI,mnoge ciljane bezuspjesno.Spermiogram muza svaki put sve losiji i losiji.Operisao varikokelu,gubljenje vremena nalaz isti cak i gori.Eh sad smo stigli do ICSI.Ja hvala Bogu sve ok.Pa sad smo na raskrsnici i neznamo gdje krenuti.Mi u BiH imamo sad trenuto par klinika koje se bave MPO,ali ja nekako sam skepticna sto se tice njihovog rada,pa sam razmisljala o lijecenju u Citu.S druge strane imamo novo otvorenu kliniku Bahceci kao najbolju u Europi,ja sam narucena za ponedjeljak na konsultacije,vidim da su djevojke pisale o tome,pa ako mognem da vam pomognem sto se tice iste slobodno pitajte.Tako drage cure ni sama neznam gdje krenuti,ali poslije razgovora sa turcima sigurno cu odluciti.Ako imate kakav savjet slobodno pisite,rado cu ga prihvatiti.Imate jedan veliki pozzzz
-
podpomognuta u Splitu
pozdrav djevojke,ja sam nova clanica foruma i javljam se po prvi put,ali cesto citam vase postove.Iz Sarajeva sam,kod mene je u pitanju sekundarni sterilitet s kojim se borimo dugi niz god.Prije 10god.bila sam trudna i trudnoca se zavrsila spontanim pobacajem.Eh sad da ne duzim,bebu smo cekali tri god.da dodje sama prirodno,posto se nije nista desavalo na tom planu krenuli smo u akciju.Radila sam laparoskopiju jajovodi otezano prohodni,pa tri puta HSG oba jajovoda prohodna,svi ostali nalazi uredni.Poslije 7IUI,spermiogram muza svaki put sve losiji i losiji,operisao varikokelu nalaz isti.Eh sad smo dosli do ICSI.I nemamo pojma gdje da idemo, ozbiljno razmisljamo o Citu.S druge strane kod nas u BiH imamo novo otvorenu kliniku Bahceci o kojoj jos nema nikakvih konkretnih rezultata jer je jos rano za iste.Idem sutra na konsiltacije kod njih i konacno cemo znati gdje krenuti.Djevojke ako imate kakav savjet sto se tice licnog iskustva u Citu slobodno mi pisite ja cu vrlo,vrlo rado prihvatiti.Jer ja sam sad u poziciji kad neznas kamo krenuti,sve mislis da ce biti bolje na onom drugom mjestu.Cure ja se vama pravo napisah izvinite zbog smaranja
imate jedan veliki pozdravveliki
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma