-
Veliki pozdrav djevojke,nova sam clanica foruma i javljam se po prvi put.Mada vas cesto pratim i citam vase postove.Iz Sarajeva sam,problem sekundarni sterilitet s kojim se borim vec punih 10 god.Bila sam trudna na pocetku braka,nazalost moja se trudnoca zavrsila spontanim pobacajem.Eh da sad ne duzim,bebu smo cekali tri god da sama dodje,znaci nismo nigdje hodali,kad smo vidjeli da nema nista od cekanja krenuli u akciju.Radili smo 6 IUI,mnoge ciljane bezuspjesno.Spermiogram muza svaki put sve losiji i losiji.Operisao varikokelu,gubljenje vremena nalaz isti cak i gori.Eh sad smo stigli do ICSI.Ja hvala Bogu sve ok.Pa sad smo na raskrsnici i neznamo gdje krenuti.Mi u BiH imamo sad trenuto par klinika koje se bave MPO,ali ja nekako sam skepticna sto se tice njihovog rada,pa sam razmisljala o lijecenju u Citu.S druge strane imamo novo otvorenu kliniku Bahceci kao najbolju u Europi,ja sam narucena za ponedjeljak na konsultacije,vidim da su djevojke pisale o tome,pa ako mognem da vam pomognem sto se tice iste slobodno pitajte.Tako drage cure ni sama neznam gdje krenuti,ali poslije razgovora sa turcima sigurno cu odluciti.Ako imate kakav savjet slobodno pisite,rado cu ga prihvatiti.Imate jedan veliki pozzzz
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma