-
podpomognuta u Splitu
pozdrav djevojke,ja sam nova clanica foruma i javljam se po prvi put,ali cesto citam vase postove.Iz Sarajeva sam,kod mene je u pitanju sekundarni sterilitet s kojim se borimo dugi niz god.Prije 10god.bila sam trudna i trudnoca se zavrsila spontanim pobacajem.Eh sad da ne duzim,bebu smo cekali tri god.da dodje sama prirodno,posto se nije nista desavalo na tom planu krenuli smo u akciju.Radila sam laparoskopiju jajovodi otezano prohodni,pa tri puta HSG oba jajovoda prohodna,svi ostali nalazi uredni.Poslije 7IUI,spermiogram muza svaki put sve losiji i losiji,operisao varikokelu nalaz isti.Eh sad smo dosli do ICSI.I nemamo pojma gdje da idemo, ozbiljno razmisljamo o Citu.S druge strane kod nas u BiH imamo novo otvorenu kliniku Bahceci o kojoj jos nema nikakvih konkretnih rezultata jer je jos rano za iste.Idem sutra na konsiltacije kod njih i konacno cemo znati gdje krenuti.Djevojke ako imate kakav savjet sto se tice licnog iskustva u Citu slobodno mi pisite ja cu vrlo,vrlo rado prihvatiti.Jer ja sam sad u poziciji kad neznas kamo krenuti,sve mislis da ce biti bolje na onom drugom mjestu.Cure ja se vama pravo napisah izvinite zbog smaranja
imate jedan veliki pozdravveliki
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma