Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje ja od sljedeceg ciklusa , znaci polovicom 8mj, pocinjem sa jasminom a 17 dan ciklusa sa prvom terapijom, 4 dan ciklsa dolazim na prvi ultrazvuk.. Tako da bi u pocetku ili polovinom 9 mj bila moja prva punkcija.. Sad mi je to sve nekako daleko i jos ne mogu doci k sebi sva sam na iglama, 1000 pitanja.. Dr.Š me je lijepo utjesija, supruga i mene i nadajmo se nasoj bebici premda sam skepticna da ce bas iz prve upaliti..

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje ja od sljedeceg ciklusa , znaci polovicom 8mj, pocinjem sa jasminom a 17 dan ciklusa sa prvom terapijom, 4 dan ciklsa dolazim na prvi ultrazvuk.. Tako da bi u pocetku ili polovinom 9 mj bila moja prva punkcija.. Sad mi je to sve nekako daleko i jos ne mogu doci k sebi sva sam na iglama, 1000 pitanja.. Dr.Š me je lijepo utjesija, supruga i mene i nadajmo se nasoj bebici premda sam skepticna da ce bas iz prve upaliti..
    Sretno i opusteno, u sigurnim si rukama. Strah od nepoznatog je sasvim normalan, al' budi pozitivna i nikad ne znas, osobno ih znam poprilican broj kojima je, zaista, uspjelo iz prve!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •