Stranica 48 od 116 PrviPrvi ... 3846474849505898 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

crvenkapice, šparac je na godišnjem

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

crvenkapo trenutno je Poljak na godišnjem, mislim da se vraća negdje pred kraj mjeseca. meni je jučer bio dr.Šparac a inače sam pacijent dr. Poljaka

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala venddy

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=crvenkapica77;2200318]tko je u 8mj na godisnjem u cita?
    šparac ili poljak

Crvenkapice Sparac ide na godisnji od 13.8,poljak je sad bio dva tjedna i vraca se u pon.pitala sam sestru neki dan

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne pitam ja za sebe vec za prijateljicu, kojoj su dali termin iz 20.8 jer su oba na godisnjem , hm....koji je onda iza 20.8 tu ?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nisam ti sigurna za 20.8 možda da zvrcneš Cito pa upitaš, ali 27.8 je dr. Poljak tu jer ja imam tada zakazano i sestra je rekla da će on biti tu. Dodiše moguće je da tada već i oba doktora završe sa godišnjim

Matija avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    tko je u 8mj na godisnjem u cita?
    šparac ili poljak ?
    Dr.Šparac je na godišnjem od 13.08. a dr.Poljak se vraća s godišnjeg 20.08.
    Jutros bila tamo.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav svima

nova sam na ovom forumu, i u situaciji sam vrlo slicnoj kao i svi , muz je prije par godina operisao tumor na testisu kada mu je odstranjen testis, nije bila potrebna hemoterepija, ali je to sve utjecalo na plodnost. a prije nekoliko dana meni su doktori rekli da imam rogatu matericu, a to inace nisu primjetili na toliko pregleda na kojima sam bila. ali ja se nadam, i ostajem pozitivna. inace, narucila sam se u Cito, rekli su mi nakon 20.08. , ali ja sam nestrpljiva pa cu vjerovatno odmah 20 og za Split, inace sam iz Mostara. ne znam sta da ocekujem, niti cemu da se nadam, ali kada sam procitala vase postove, morala sam se i ja javiti, nekako mi je sada lakse
    jos jednom puno pozdrava svima, i svima nam zelim srecu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozzz Lejla, dobro došla i što prije preselila sa ovog foruma na onaj ljepši ...Koliko je ta operacija uticala na plodnost, je li radio spermogram? Kod nas je u pitanju najteži oblik muške neplodnosti (azoospermija), pisala sam dr. Poljaku, predlagao je punkciju ali smo odustali jer mi je rekao da ne zamrzavaju spermiće ako ih nađu. Pokušajte u Splitu, vidim iz iskustva drugih cura da su jako zadovoljne, ali ti je moj savjet i da pokušate zamrznuti spermiće, za ne daj bože ako mu se pogorša spermogram...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

da, radio je spermogram i dijagnoza je oligoasthenozoospermia, ali taj je spermogram radio prije 10 mjeseci, pa kako cemo krajem mjeseca u Split, dole ce ponoviti nalaz i drzimo palceve da bude bolji .
    vidim da svi hvale Cito, pa da i mi pokusamo.
    pozz

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Dr.Poljak je na godisnjem do 20.08,znaci jos ovaj tjedan.

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A kad se vraća Šparac?

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo za info dr.Šparac se vraća 30.08

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage cure evo i mene među vas.. I mi namjeravamo u postupak u CITO, bili smo u 4.mj na SD, nažalost neuspješno. Triba mi samo par informacija! Kako to sve ide u CITA, da im pošaljem mail za konzultacije ili.. Koliko se čega za konzultacije, a koliko za sam postupak, tribam li nositi nešto od nalaza na taj prvi dogovor, jer imam većinu nalaza (briseve, papu, hormone, hepatits..)? Fala vam unaprid drage moje!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozdrav loly
    mislim da na konzultacije moras doci , ne znam jeli bas moze tako preko maila
    dr. mora vidjet tvoje nalaze, vasu dijagnozu, odredit protokol, itd
    nazovi cito i dog. konzultacije , na njih se ne ceka dugo , sad je malo mozda nezgodno jer jedan dr. radi , drugi je na godisnjem,
    onda ako imate sve nalaze moglo bi se i brzo u postupak,

sretno

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala Crvenkapice! Ja sam njima poslala mail za termin konzultacija, sad čekam odgovor! Uh jedva čekam!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ola Splićanke,
    malu pomoć molim oko Cita. Znate li tko radi od 20. do 24.8. u Citu za UZV? Bit ću dolje na moru, a trebam to odguliti.

Hvala!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

BB dr Poljak radi sigurno, a za dr Aracic nisam sigurna. ~~~~~~~~~~~~
    Loly, neka ti Cito bude dobitna kombinacija za bracu/seku!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    BB dr Poljak radi sigurno, a za dr Aracic nisam sigurna.
    Tnx!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje evo da vam se javim nije me dugo bilo.. Mm i ja krecemo krajem 9 ili pocetkom 10 na sve to, jer me je dr.Š stavio na duzi protokol, prvo pijem jasmin, a onda nakon toga 17 dan mi prvo idu Decapeptine, pa iza toga 3-4 dan ciklusa mi je prvi pregled i onda nastavljam sa Gonal-om, i to je to.. Sta vi mislite od ovome svemu? Sad ocekujem mengu, ali nema je nikako vec mi kasni..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav svima,
    vidim da se skoro svi postovi odnose na polikliniku Cito, a mene bi zanimalo ima li tko da hodocasti u kbc Split?
    ja sam trenutno kod dr.Marusic, zanima me ima li tko kakva iskustva s njom?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj minnie mouse prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima,
    vidim da se skoro svi postovi odnose na polikliniku Cito, a mene bi zanimalo ima li tko da hodocasti u kbc Split?
    ja sam trenutno kod dr.Marusic, zanima me ima li tko kakva iskustva s njom?
    Evo imam ja i sve stoji u potpisu! Sta god te zanima, mozes pitati u Inbox ili ovdje, ne bi bilo lose rec koju rijec o njima i javno!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Super, bas mi je drago i od srca ti cestitam medena, nadam se da ce nas biti jos !

Zanimalo bi me (nova sam na forumu pa nemam jos pristup PP) koji te doktor vodio?
    Meni je malo drugacija situacija zbog PCO, mm ima po zadnjem oligoasthenozoospermiu (nalaz prije toga je bio samo asthenozoospermia-taj je radio u OB Sibenik, ovaj zadnji nakon mjesec i pol dana u KBC Split, ponoviti ce ga kao i briseve, uzv testisa i sve ostalo da sad ne nabrajam...)
    Dr.Marusic mi se cini zbilja ok, ali voljela bih da mi kaze tocno koje bi pretrage trebala napraviti, posto zivim u Sibeniku i za skoro svaku pretragu do sad sam morala doci u Split...pa da onda sa svim tim dodjem i odlucimo kojom cemo metodom naprijed...
    Koliko si ti cekala na postupak? Ako dobro citam iz potpisa - 3 mj.?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

drage moje evo ja sam prošla svoj prvi ivf i nisam htjela nista pisat od straha da nešto ne krene naopako.......kad ono krenulo naopako.u četvrtak sam vadila betu i bila je 296 i niko sritniji od mene,nisam se previše nadala jer nekako računam tek je prvi pa da bas meni uspije od prve........
    za dva dana sam je trebala ponovit ali je to bila subota pa nisam mogla,morala sam cekat ponedjeljak.......najduža 4 dana u životu.i tako ohrabrena prvom betom nadala sam se da je to to........međutim beta je bila samo 849.trebela bi bit oko 1100.zvala sam cito i sestra kaže da je ponovim opet sutra, kao narasla je, to je dobro ali da je bar malo veća.
    i sta sad.....do sutra sam već luda luda.
    pomozite......jel neko od vas imao ovakvo cudno duplanje bete a da je opet dobro završilo........
    nekako u sebi znam da je to kraj, ali tako se nadam......

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

MeriLu, koji dnt je prva, a koji druga beta i koliko embrija ti je vraceno?
    Naravno da bi bilo bolje da je savrseno duplanje, ali bilo je tu na forumu svakakvih scenarija... Kod vracanja dva-tri embrija zna jedan "odustati" pa se beta ne podupla savrseno, ali nastavi rasti i bude sve ok. Drzim fige da je kod tebe tako i da sutrasnja beta bude savrsena! ~~~~~~~~~~~~~~

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meri samo pronađi neki post od naše Inesz i pogledaj u potpisu kakva je sve bila beta a onda pogledaj slikicu na kojoj je "ta beta". Preslatki dječačić

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala maco, nadam se da će tako biti. Prva beta je bila 13dnt, a druga 17dnt, a vraćena su mi 2 embrija 3 dan. dr.š kaže da su bila odlična. inače sam imala 10 js od toga 4 odlične,šta god to značilo,nisam pitala kolikostanične i tako to jer sta manje znam to bolje. kad mi je god nešto bilo odlično - ništa od toga. ima logike da je jedan odustao pa da je zato malo manja beta, držat cu se toga......
    svima želim uspjeh od srca uz PRAVILNO duplanje bete..............

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

venddy hvala do neba.......našla sam i ne mogu virovat.......pa to je nevjerovatno, mogu zamislit kako joj je bilo, to je stvarno za zivčani slom
    o bože ima nade i za mene....... javim sutra šta je bilo

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj minnie mouse prvotno napisa Vidi poruku
    Super, bas mi je drago i od srca ti cestitam medena, nadam se da ce nas biti jos !

Zanimalo bi me (nova sam na forumu pa nemam jos pristup PP) koji te doktor vodio?
    Meni je malo drugacija situacija zbog PCO, mm ima po zadnjem oligoasthenozoospermiu (nalaz prije toga je bio samo asthenozoospermia-taj je radio u OB Sibenik, ovaj zadnji nakon mjesec i pol dana u KBC Split, ponoviti ce ga kao i briseve, uzv testisa i sve ostalo da sad ne nabrajam...)
    Dr.Marusic mi se cini zbilja ok, ali voljela bih da mi kaze tocno koje bi pretrage trebala napraviti, posto zivim u Sibeniku i za skoro svaku pretragu do sad sam morala doci u Split...pa da onda sa svim tim dodjem i odlucimo kojom cemo metodom naprijed...
    Koliko si ti cekala na postupak? Ako dobro citam iz potpisa - 3 mj.?
    Hvala ti od srca! Sigurno ce vas biti jos, samo u 7. mj. je bilo 5 trudnoca od 20 zena, sto nije zanemariv podatak, dapace!
    Mi smo tamo bili prije ikakvog kontakta s Citom, ali su nalazi MM-a bili jakoooo losi, prva dg. azoospermia i u tom trenutku se rodiliste taman bilo otvorilo, a Odjel Humane bio, recimo to tako, u fazi formiranja. Otvoreno su nam (i najpostenije moguce) rekli da misle kako nam trenutno nemaju sta ponudit pa smo se odlucili za najblizu soluciju, tj. Cito. Tamo su nalazi pokazali nesto drugo, ne ko zna koliko bolje, ali je bilo zdravih i brzih "plivaca". Nakon 4 neuspjeha i neizvjesnosti oko njihovog eventualnog nastavka suradnje sa HZZO-om, vratili smo se u KBC zeleci iskoristiti sto nam pripada, sad vec i s nekim iskustvom i direktnim pitanjima mogu li nam ili ne mogu ista ponuditi... Suprug je samo ponovio SG, na sta je dr. Tandara (embriolog) reagirao ovako: Da mi je netko od kolega pokazao 1. nalaze tvoga muza i ove sad, rekao bi mu da nema sanse da su od istog covjeka, a sam sam ih radio! ... Nismo cekali 3 mj. nego je meni toliko trebalo da se odlucim na slijedeci postupak. Konzultacije smo dog. za 06.06., m stigla 08.06. i krenuli smo, price o nekom dugom cekanju meni ne piju vodu... Dr. Marusic sam 1. put vidjela na tim konzul., toliko me se dojmila njena mirnoca, detaljnost i pristup opcenito, da sam nekoliko dana pricala o njoj... Mozes je slobodno pitati sve sta te zanima, na sva ces pitanja dobit iscrpan odgovor. Nama je trebalo slijedece: uvjerenje psihijatra, uvjerenje pravnika, vjencani list ne stariji od 3 mj., brisevi (moji, njegovi), testivi na HIV, hepatitis, nisam sigurna za sifilis, pristanak cete tamo potpisati i to je to... Mislim da ti muzu nece bit potrebno nista vise osim SG-a koji ce moc odmah tamo napravit i nalaze cete vidjeti te prokomentirati za nekih pola sata...

Ako sam nesto preskocila, pisi!
    Od srca ti zelim scenarij kao moj!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

MeriLu, od srca sretnooooo!!!!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

MeriLu moja prijateljica je 14dpt imala 50, pa 17dpt 150,pa tako mic po mic ali jako sporo joj rasla, i to ti je sada živa i zdrava dvogodišnja djevojčica!! tvoja beta ipak raste,ne raste svima po šabloni

medena8 malo si ti čekala na postupak, ja sam znala prije 2 god na kbc Firule čekati i dulje od 6mj, a bila sam već u postupcima u njih, drago mi je da si trudna,par godina sam doli provela čekajući u čekaoni i ne znam nikoga kome je uspilo na humanoj

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

loly ja bi osobno otišla na dogovor sa svim nalazima koje imate,i reći će ti da napraviš neke pretrage ako smatraju da treba i u postupak odmah,kad ti hoćeš,tako je meni bilo prošle godine u 5mj došla na dogovor, radila neke pretrage i muž spermiog. i Šparac rekao kad se odlučite krećemo,dobila stvari početkom 7mj, i već početkom 8 bila trudna

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala medena, zvuci ohrabrujuce
    I meni se dr.Marusic svidjela na prvu, bas to - sve ju mozes pitati i na sve ce ti odgovoriti.
    Kod nas je malo veci problem kako sam vec pisala, jer i mm i ja imamo `dijagnozu`, a za ne faliti urolog u Sibeniku
    ga sad salje na sto i jednu pretragu zbog kao losijeg spermiograma, kao da je dijagnoza katastroficna (znam primjere parove koji
    su i s asthenozoospermiom i oligoasthenozoospermiom ostali trudni i to prirodnim putem )....
    Ja se samo nadam da cemo sve te pretrage poobavljati sto prije tako da mozemo do nje sa svim skupa i krenuti s nekom metodom.

Klara - s obzirom da je to bilo prije 2 god, ja se nekako nadam da se tim formirao i organizirao malo bolje u medjuvremenu i da cemo mi ostali imati vise srece

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bio je formiran tim,samo bez Marušić,Budimir-Tandara-Šunj, nego je očito bilo puno puno pacijenata. Sestra Zdenka mi je uvik pokazivala bilježnicu i tužno govorila koliko ću morat čekat. U 3mj prošle god posljednji ivf na firule. Jako mi je drago čuti da imaju uspijeha, uvijek je i bilo 20-25%, kako je navela medena 5t od 20 žena.
    sretno i svakako javi rezultat

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo javljam svoju propalu betu....danas je 665....polako pada. dr.poljak kaže da nastavim s terapijom i u petak opet izvadim krv.sad je valjda moram gledat kako pada. a ništa, oplakala sam svoje...idemo dalje.... hvala puno na ohrabrenjima, stvarno je lakše sve proći uz koju riječ utjehe.
    sad me zanima kad mogu u sljedeći postupak, ostalo nam je osam smrznutih. imala sam blagu hiperstimulaciju, ne znam bi li to mogao biti problem da odma u sljedećem ciklusu opet probam....

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

MeriLu žao mi je da beta pada znam da je razočarenje veliko ali biokemijska je većinom jako dobar znak..
    Pogledaj moj potpis i tvoj će takav biti već idući put
    Po smrzliće mislim da već možeš nakon ciklusa pauze..

A što se tiče Firula, ja sam se samo za termin na konzultacije načekala na kraju nisam ni otišla...
    Ali mi je drago da i kod njih ima uspjeha...
    Posljednje uređivanje od pea : 23.08.2012. at 08:23

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Merilu jako mi je zao
    Kao sto Pea rece, ciklus pauze pa po smrzlice i ima da bude BINGO!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Klara prekrasan scenarij i ja ga priželjkujem
    Naručena sam na konzultacije 04.09., ponijet ću sve nalaze pa ćemo viditi što će reći dr., uh jedva čekam.
    Da li na tim konzultacija dr radi i uzv i odma odredi terapiju ili ću morati još koji put doći?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

MeriLu žao mi je,ali stvarno kako Pea kaže nije loš znak,ipak se zakačilo bilo, drugi put više sreće

Loly više se nesjećam jesam li ja odmah napravila pregled,ali najbolje je bit spremna kao da hoćeš, mislim da čak jesam odmah uzv jer svaki doktor hoće pogledat bez obzira na nalaze i na preglede drugih doktora, ako ti muž nema svjež spermiogram,najbolje da i to odmah obavite,oni preferiraju da je kod njih rađen a i detaljniji im je od ovih iz bolnice...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Klara baš si
    Dogovor je da odma tamo napravimo spermiogram, bude gotov za uru vrimena i onda konzultacije, ja imam nalaze od hormona, hepatitis, Hiv i to, briseve i papu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala drage moje, i ja sam si nekako utuvila u glavu da je to opet dobar znak, bar se nesto pomaklo..... sad ću malo odmorit i opet u akciju.... nadam se da cu kopirat peu
    i kako to sad ide s odmrzavanjem, odmrznu sve embrije ili dva po dva.....ništa to ne razumin...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meri baš mi je žao zbog padanja bete, al kao što su cure rekle, nema nikavog razloga da već slijedeći pokušaj ne bude bingo. Evo malo vibrica da baš tako i bude~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Loly super,nadam se da ćete brzo u postupak,ja sam nekako uletila u svoj,u 3mj neuspješni ivf i nisam niti čekala 6mj nego rekla opet injekcije pa šta bude,nekako brzo sve išlo,iznenadio me Šparac kad je reko krećemo kad hoćeš i ja bez razmišljanja rekla odmah čim dobijem stvari i eto moja djevojčica spava
    od srca vam želim svima sljedeći put da bude uspješan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje evo i ja sam Vam se pridružila...Iako Vas čitam već duže vrijeme i radujem se Vašim betama i tugujem sa Vama, do sada nisam nikad skupila hrabrosti za pisanje. Uglavnom sinoć smo ja i moj M bili na prvim konzultacijama kod dr. Šparca. U idućem ciklusu idem prvi put na inseminaciju u Cita. Do sada sam bila na jednoj u Zagrebu koja je bila neuspješna (( Inače ja sam potpuno zdrava a suprug ima astenozospermiju. Doktor mi je rekao da bih u idućem ciklusu 3. dan trebala početi uzimati Klomifen. Jednom sam ga već nabavila iz Italije. Dali znate mogu li ga sad nabaviti u HRvatskoj ili? Puna sam pitanja, ali me je sramota da vas davim sa tolikim pitanjima (

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bubaba,
    samo ti pitaj. ovdje će uvijek biti cura spremnih da ti odgovore.
    klomifena ima u hrvatskim ljekarnama. može se dobiti na recept od odabranog ginekologa primarne prakse.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bubaba, dobrodosla i ovdje!
    Ja sam klomifen u vrijeme najvecih nestasica uvijek nalazila u ljekarni kod bolnice. Ako ga slucajno nemaju naruce i brzo stigne.
    Mozda najbolje da ih nazoves i provjeris. Sretno!

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav drage moje, nije me bilo neko vrime pa da vam prijavim da idem sada u novi postupak. Od sutra kećem sa femarom 3x1 5 dana pa nastavljamo sa kombinacijom 2 Gonala i 1 Menopur je li koja imala ovu kombinaciju? Prvi put sam primala 3 Menopura i imala 7js od kojih 4zrele, valjda će ih ovaj put bit malo više ih friznemo.
    Svima želin uspješnu jesen!!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure triba mi samo jedna informacija... U utorak idemo u Cito na konzultacije, možete li mi reći di se oni nalaze, barem približno, koji kvart?
    Hvala
    Posljednje uređivanje od Loly : 01.09.2012. at 17:56

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Loly ne znam jesi li iz Splita i koliko ti je poznat grad. Cito ti je odmah pored bolnice Križine, tako se zove i kvart ili možda poznatije Poliklinika Kalajdžić je na prizemlju a Cito na zadnjem katu

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala venddy na pomoći Ja sam iz Zd, a mm je studira u Splitu, pa kaže da zna di je to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •