-
Cure moje i mi bili jučer na konzultacijama u Cito, ne znam što da vam kažem 
Što se tiče svega vezano za njih sve 5, dr. Poljak otvoren, direktan, sviđa mi se. ALI.. da uvik ima neki ali, nalaz mm nikad lošiji, ni u centrifugatu ejakulata nije nađen niti jedan spermiji ( do sad bar 2 - 3). Ni sam dr. nije zna što bi nam predložio, kaže ako idemo sa stimulacijom, dođemo do punkcije i što ako na taj dan nema niti jednog spermija, uzalud sve. Čak nam je rekao da ne tražimo kruha preko pogače (s obzirom da imamo jednu bebu) i da odustanemo, ali kad je vidio naše face (kakvo odustajanje), odma je sam reka: "Ta opcija ne dolazi u obzir, vi želite pokušati bez obzira na sve jelda?"
Konačan dogovor je ovakav, ići na biopsiju testisa, ukoliko se nešto nađe odma zamrznuti, nakon toga krećem sa stimulacijom. No u par navrata je reka da ništa ne obećaje, da je to veliki rizik, koji puno košta.... i svašta nešta, ali više nisam imala snage slušati.
Možda će me neko od vas osuđivati, vidi kako je sebična, ima jedno dijete i sad želi još, a ima nas koje godinama ne možemo niti jedno, ali vjerujte mi da je želja za drugim kod nas velika isto toliko koliko i za prvim djetetom.
Oprostite što sam se ovako raspisala, morala sam to podijeliti s vama. Znate li nekoga ko je radio ovako biopsiju i išao u postupak?
Javim se kad nešto konkretnije budemo znali, sad smo još zbunjeni, tužni... 
Ljubim vas sve i sretno svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma