Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala cure na odgovorima! Meni doktorica rekla na Križine, zvala ih danas pa su mi rekli i oni da se radi na Firulama.
    Ja sam još pomalo u šoku, nije se to sve ni sleglo, imam puno toga za učiti i čitati.. Jeste li vi sve u Cita ili je koja na KBC-u? Mi još nismo ni odlučili kako početi..

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mare0309 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na odgovorima! Meni doktorica rekla na Križine, zvala ih danas pa su mi rekli i oni da se radi na Firulama.
    Ja sam još pomalo u šoku, nije se to sve ni sleglo, imam puno toga za učiti i čitati.. Jeste li vi sve u Cita ili je koja na KBC-u? Mi još nismo ni odlučili kako početi..
    Mare0309 po svo iskustvu mogu ti preporučit da odma krenete u akciju, za ove krvne nalaze koje sam ti gore navela uputnicu ti daje soc.gin. i ja sam ih obavila sve u jedan dan samo sam ranije krenula tako da pohvatam sve laboratorije, nije sve tako komplicirano kako ti se sad čini samo je najteže krenit. Na ovom forumu smo većina u CITO ali ima i cura koje su na firulama. Pročitaj postove od medena8 ona je čeka bebicu "sa firula". Slobodno pitaj što te zanima, sve smo u početku imale gomilu pitanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •