Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ej cure pozdravljam vas sve i ako mogu da se i ja priključima malo k vama.....ukratko naša dijagnoza jak sve,hormoni uredni,radila Hsg-uredan...MM-nakon operacije varikokele spermiogram se odlično popravio i ima 2 god je jako dobar al svejedno 4god bebe nema,nakon toga radili PCT.test i on KATASTROFA,preporučili inseminaciju i u Cita sam napravila tri za redom i ništa,sad u 11 mj sam u postupku za IVF u KBC.Split pa ćemo vidit šta će bit od toga.....e i imam jedno pitanje,može li se u bolnici tražit anestezija za punkciju budući da je moj prag tolerancije boli izrazito nizak a za taj postupak treba bit što mirniji da bi prošao što manje bolno a to je u mom slučaju nizvedivo.....oprostite na malo dužem postu ) veliki pozdrav svima vama hrabrim damama

xena.mbk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anica0508 prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure pozdravljam vas sve i ako mogu da se i ja priključima malo k vama.....ukratko naša dijagnoza jak sve,hormoni uredni,radila Hsg-uredan...MM-nakon operacije varikokele spermiogram se odlično popravio i ima 2 god je jako dobar al svejedno 4god bebe nema,nakon toga radili PCT.test i on KATASTROFA,preporučili inseminaciju i u Cita sam napravila tri za redom i ništa,sad u 11 mj sam u postupku za IVF u KBC.Split pa ćemo vidit šta će bit od toga.....e i imam jedno pitanje,može li se u bolnici tražit anestezija za punkciju budući da je moj prag tolerancije boli izrazito nizak a za taj postupak treba bit što mirniji da bi prošao što manje bolno a to je u mom slučaju nizvedivo.....oprostite na malo dužem postu ) veliki pozdrav svima vama hrabrim damama
    Draga anica0508 dobro nam došla, ja sam dva puta bila na punkciji u Cita. Prag boli mi je izrazito nizak (plačem u zubara hahahaha) i mislila sam kako će to sve proć s obzirom da u Cita ne daju anesteziju nego samo neki koktel protiv bolova ali promislim se ja i druge su priživile pa ću i ja! Svega sam se načitala i čula i zamišljala da će me užasno bolit i kako ću bit mirna i očekivala sam ajme joj ali na kraju je za mene to bilo skroz izdržljivo, ugodno nije ali nije ni tako strašno. Meni je to bilo kao kad vadiš vaginalne briseve (koji su mi grozni) pa malo jače. Najbitnije je da zaista kratko traje. Čula sam da u bolnici daju još bolji koktel nego u Cita. Iskreno da i daju anesteziju nakon šta sam već to iskusila ja bi je odbila. Ipak je svaka od nas priča za sebe....a ja samo iznosim svoja iskustva. Eto nadam se da sam ti malo olakšala i da ćeš nam što prije javit lipu vijest! Samo hrabro naprid do cilja!!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anica0508 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobrodosla i sto prije otisla na neke druge podforume... )
    Dakle, evo jedne koja je prosla punkcije i u Cita i na Firulama... U bolnici zapravo nemas mogucnost izbora, oni svima daju nekakvu "anesteziju" sto tebi i treba. Pretpostavljam da doziraju prema broju folikula koje namjeravaju punktirati. Dobijes Dolantin u venu i ostanes lezati tamo (ili na odjelu Humane R. ili na odjelu gdje se cuva trudnoca, ovisno o tome koliki je br. zena taj dan imao punkciju) cca. 2 sata dok se ne uvjere da je anestezija popustila i da si u stanju za ici... Neke zene taj dio prespavaju, od nekih sam cula da su u poslijepodnevnim satima povracale, ja nisam imala nikakve nuspojave... bas kako je netko i rekao, sve smo mi prica za sebe, ali nemas razloga za strah! Sretno i opusteno, bit ce sve ok!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

hvala vam puno cure,stvarno ste divne vidit ćemo šta će nam u utorak reć Dr.Tandara jer muž mi utorak ide radit spermiogram...ne mogu dočekat kraj 11 mj da vidim šta će bit od svega toga....hvala vam još jednom na informacijama veeeliki pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •