Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
Mene će psiho potvrda izludit toliko da će mi stvarno trebat! Nakon šta sam danas zvala ob centar zovem ja sestru na Firule da joj kažem da mi nije potrebna potvrda psihića ona meni da je ako je dr preporučila!kod dr sam provela 5 min mm nikad ,dr mi je samo rekla da se javim sestri da mi da upute šta trebam sve napravit prije postupka,-i tako sam ja to sve sestri ispričala al ona i dalje tvrdi da mi treba samo neznam na temelju čega.,ja sam ostala u čudu!
abnormalno me živciraju i nerazumni dr-i i sestre i svi ostali koji i dalje inzistiraju na P&P savjetovanju! željkice, ja te uvjeravam i tvrdim sa 100%-tnom sigurnošću da P&P POTVRDE VIŠE NISU UVJET ZA POSTUPAK I NITI JEDAN DR NITI SESTRA TE NE MOGU ODBITI AKO IH NEMAŠ!!! nemoj se bojati i samo im reci da si direktno zvala Ministarstvo zdravlja i da ti je rečeno da P&P nisu potrebni. možeš i poslati mail Ministarstvu i vidjet ćeš da ćeš dobiti takav odgovor te ga samo proslijedi toj sestri! potražit ću adresu na koju im možeš pisati...