Prvi nalaz koji je radio u 12 mj prošle godine pokazao je da 50% progresivnih,neprogresivnih 28,6 i 2,8mil/,ml , drugi nalaz rađen u 2 mj ove godine progresivnih 30% neprogresivnih 7% i 6,8 mil/ml! a današnji 98% nepokretnih!!!!!!!!šok!!!!!!!!!!!
Prvi nalaz koji je radio u 12 mj prošle godine pokazao je da 50% progresivnih,neprogresivnih 28,6 i 2,8mil/,ml , drugi nalaz rađen u 2 mj ove godine progresivnih 30% neprogresivnih 7% i 6,8 mil/ml! a današnji 98% nepokretnih!!!!!!!!šok!!!!!!!!!!!
Željkice nemoj se čudit variranju spermiograma. MM je pio čaj od jednog travara, promijenila sam mu bila prehranu...i spermiogram mu sa 400 000 skočio na 14 milijuna. Nakon toga ista prehrana, čaj...ma sve isto i nakon 15 dana - novi spermiogram je bio 4 milijuna. I onda sam ga skinila sa te stroge dijete jer mi je biologinja B. jednom rekla da nikad nisu imali problema sa njegovim spermiogramom jer bi uvik imali dovoljno njih za oplodit. Taj spermiogram varira ajme.Stres, prehrana...To šta mu je takvo stanje sadašnjeg spermiograma...ne znači da će za 10-tak dan bit isti.
Da to znam da varirira ali 98% nepokretnih,nikad nije bio takav,i još mi nije jasno šta znači leukociti u spermi jer ne piše koliko ,pa sad neznam jel to normalno da ima nešto ili ima neku upalu?