Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Prvi nalaz koji je radio u 12 mj prošle godine pokazao je da 50% progresivnih,neprogresivnih 28,6 i 2,8mil/,ml , drugi nalaz rađen u 2 mj ove godine progresivnih 30% neprogresivnih 7% i 6,8 mil/ml! a današnji 98% nepokretnih!!!!!!!!šok!!!!!!!!!!!

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi nalaz koji je radio u 12 mj prošle godine pokazao je da 50% progresivnih,neprogresivnih 28,6 i 2,8mil/,ml , drugi nalaz rađen u 2 mj ove godine progresivnih 30% neprogresivnih 7% i 6,8 mil/ml! a današnji 98% nepokretnih!!!!!!!!šok!!!!!!!!!!!
    Željkice nemoj se čudit variranju spermiograma. MM je pio čaj od jednog travara, promijenila sam mu bila prehranu...i spermiogram mu sa 400 000 skočio na 14 milijuna. Nakon toga ista prehrana, čaj...ma sve isto i nakon 15 dana - novi spermiogram je bio 4 milijuna. I onda sam ga skinila sa te stroge dijete jer mi je biologinja B. jednom rekla da nikad nisu imali problema sa njegovim spermiogramom jer bi uvik imali dovoljno njih za oplodit. Taj spermiogram varira ajme.Stres, prehrana...To šta mu je takvo stanje sadašnjeg spermiograma...ne znači da će za 10-tak dan bit isti.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da to znam da varirira ali 98% nepokretnih,nikad nije bio takav,i još mi nije jasno šta znači leukociti u spermi jer ne piše koliko ,pa sad neznam jel to normalno da ima nešto ili ima neku upalu?

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da to znam da varirira ali 98% nepokretnih,nikad nije bio takav,i još mi nije jasno šta znači leukociti u spermi jer ne piše koliko ,pa sad neznam jel to normalno da ima nešto ili ima neku upalu?
    Željkice, najbolje bi bilo da napravi spremokulturu pa ćete vidjeti što je s leukocitima, koliko ih je točno i postoji li kakva upala. A lošiji spermiogram i može biti posljedica nekakve upale, to bude trenutačno stanje pa kad se upala izliječi i spermiogram se popravi.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

željkica moguće je da ima upalu jer je takav slučaj i kod nas!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •