Vedre, a šta ću danas se smijem sutra ću plakat i tako u krug!dok se ne dogodi čudo!
Vedre, a šta ću danas se smijem sutra ću plakat i tako u krug!dok se ne dogodi čudo!
Hmmm opet ja. Ujutro mi je punkcija, dobila sam nekakvu vaginaletu to stavljam večeras, večer prije punkcije jel tako ?
betadine , veceras kad legnes stavi , i obavezno stavi ulozak curi ko ludo
ja zaboravila ajme nereda
Kao sto obecah, uletavam samo da vam posaljem veeeliko jato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bas ste mi pozitivno nabrijane i urodit ce ta pozitiva lipim plodovima![]()
Corina kapica ti je sve napisala.
ja inače mrzim jutarnji miris Betadina.podsjeca me na operacijske sale.bljak.
uf i ja sam jednom napravila teški nered s tim betadinom, stavila ga ja bez uloška a taman obukla čistu piđamu![]()
kapice sritno na transferu i ~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica čvrsto uhvati.
corina~~~~~~~~~~ za opuštenu i raspjevanu punkciju.zamisli da smo ja i željkica tamo kraj tebe i da ti pivamo.odma će ti bit lakše.
Živim živim a ničega nema
Pijem pušim loše mi se sprema
Ni me briga nek sam zdrav
Neću biti bogat star
Bolje živim nego ministar![]()
Živile vi meni drage moje![]()
Evo i mene punkcija dobro prošla , malo bolucka ali inače sve ok. Koktelici inekcija dobro djeluju tako da ću biti grogi cili dan
Dr Šparac mi je bio na punkciji i puno me manje bolilo nego prošli put kod Poljaka.
Ali Poljak je danas u ordinaciji radi popodne tako da mislim da će ti biti na transferu.
Loly draga moja tebi je danas prva polikumetrija....... sretno![]()
I javi nam kako je prošlo![]()
Drage moje, bas ste me nasmijale ovih dana, tako ste razdragane i raspjevane...
Ja imam folikulometriju u 1 sat. Loly, možda se i vidimo. Pozdrav, svima![]()
Loly i Kyra~~~~~~~~~~~~ za dobru reakciju i što više snažnih folikulića.
Evo mene...
Pa nije loša situacija, s obzirom na godinice i AMH. 5 folikula, jedan vodeći, punkcija najvjerojatnije u petak, ovisi naravno o razvoju situacije...
Cmokic
kyra pa ti si bila danas kad i ja , bilo ih je puuuuno na folikulometriji
jesi bila u ordiniaciji onoj odmah desno
ja cuvam dvi mrvice male 4 -stanicne
pratim vas cure stalno, ali jako malo pišem, svim curama želim puuuuuuuuuno sreće a posebno crvenkapici i corini![]()
Cure evo i mene... Kaže dr da je kod mene sve ko u curice, imam par folikula oko 10 mm, dobila 4 menopura, sutra opet folikulometrija, pa ćemo vidit, nadam se najboljem!
Kyra koji ti je dc jučer bio, kad si opet na folikulometriji?
Možda smo se i vidile jučer, ja sam plavuša sa plavom fasciklom
Sretno Crvenkapice, čuvaj mrvice!
Crvenkapice super za dvije mrvice,sad ih mazi i pazi i navijam za veliku betu
![]()
evo ja se jutros ne odvajam od mobitela.....čekam....čekam....da me zovu iz Cito-a da vidimo kad je transfer
Corina
Kapice jesi ti ležala u onoj sobi lijevo, u trenerci? Ja sam ona što je išla na wc![]()
kakvoj trenerci ? tamo svi leze u zelenim suknjicama prekriveni dekicom
bio je dosta koji su dolazili na pikanje kod one mlade nove sestre dok sam ja lezala , tko bi se sad sjetio
u zelenim suknjicama prekriveni dekicom.joj umirem od smijeha
Crvenkapice znam za taj outfit
Nego je bio suprug od jedne cure koja je bila na transferu i rekao da je transfer 2 .dan i da su vraćena 2 embrija, ona je došla nakon ležanja, bila je u trenerci pa sam mislila da si to ti. Ma nema veze, da ne budemo van teme, želim ti svu sreću i veeeliku betu![]()
Posljednje uređivanje od Loly : 13.11.2012. at 11:12
aha znam na koga mislis, ja sam usla posle nje, svi smo mi taj dan imali transfer 2 dan ,
corina jos nisu zvali? tebi ce onda ici na blastice vidjet ces , mene su zvali u 9h
A još me nitko nije zvao. Luda sam od čekanja.
Loly, pa sjedila sam do tebe s rozom fasciklom, i baš sam se mislila kakva smiješna scena, i čak sam mislila nešto prokomentirat...
Čini mi se da si ušla poslije mene.
Bio mi je 8dc, sutra sam ponovno na folikulometriji, kaže dr. u petak najvjerojatnije punkcija. Baš je ovo sve veselo!![]()
Evo napokon dočekala i ja svoj poziv
Kaže sestra da je sve ok ali će me nazvati još sutra ujutro pa će mi točno reči kad je transfer. Dali treči ili peti dan. Znači još jedan dan iščekivanju slijedi.
Corina izludi to čekanje, ali glavno da je sve ok!
Brzo ćeš ti po svoje mrvice![]()
Curke, inseminacija mi je bila 1.11. dali da idem vaditi betu danas ili sutra??
Ja bi na tvom mistu izvadila danas! Sretno draga!
hmmm buba ma ja mislim da bi se več danas trebala vidjeti pozitivna beta tako da mislim da možeš več danas iči vaditi betu. Draga di ideš vaditi betu u ovu uru?. Ja svoju betu uvjek rano odem vaditi u bolnicu i čekam red sa svim onim ljudima što dođu ujutro u6sati.
Loly dobro ti zboriš))
Corina ljube moja, ja se lipo napravim luda i dođem u laboratorij iza 4 ure popodne, one mi tamo lipo izvade betu i bude gotova za dvi ure ahahha. Prošli put je upalilo. Valjda će i danas. Ne čeka mi se sa svim onim ljudima koji dođu tamo u 4 i 30. Jer jednom sam došla u 6 i 20 i bila sam trideseta.