Cure sretno držim vamda sve prođe uredu!ja sam danas bila kod dr da mi objasni razliku sgram al nisam dobila baš neki odgovor!čudno mi je sve to,al dobro nisam se tila puno raspravljat bitno mi je da uspije!ugl u 1 mj. krećem u postupak!!!!!!!!!!
Crvenkapice da 2.dan posli punkcije, tako mi je bilo i u 1. dobitnom, pa se nadam istom scenariju
Kako si ti, kad ćeš vaditi betu? Reka mi je dr. najranije 12 dnt, uh ko će dočekati!
Željkice sretno u novom postupku!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~ za veliku betu, a mozda i koji + prije
Corina, Kyra Ars, Loly, MeriLu, zelim vam sto mirnija iscekivanja bete i da ugledate lijepe brojkice
Vedre, aj iscidi tu krv vise, pa da i ti krenes u dobitni postupak!
Zeljkica, posto sam prozvakala ovu temu mpo u St od do, mogu ti reci da su jos u starijim postovima cure spominjale da razlike u spermiogramima izmedu Cita i Firula znaju biti velike, te da se isplati napraviti ga privatno jer Cito ima kvalitetniju opremu.
Djevojke, zna li tko sto nam je sa Peugeot206, zadnje je javila onu beturinu, ali ne i brojcano stanje na uzv!?
svima
Maco papucarice kako si mi ti?
Crvenkapice držim fige za veliku betu
[QUOTE Crvenkapice držim fige za veliku betu[/QUOTE]
X
Peugeot nam je desetkovana užasnim mučninama i stalnim povraćanjem pa nema baš snage za drugo osim vodoravnog položaja. Slijedeći uvz će dati konačni odgovor o brojčanom stanju jer su na ovom bile vidljive g. vrećice (još nije bilo otkucaja).![]()
Posljednje uređivanje od maca papucarica : 22.11.2012. at 18:07
crvenkapice draga kako si, polako se bliži tvoja beta, virujem velika![]()
Kiara,Loly kako provodite dane?Ajme ja vam stalno mislim na hranu i stalno sam gladna, ako nastavim ovako explodirati ču a šta ču kada mi je dosadno neznam više kud sa sobom
Corina, srećom ja sam počela raditi pa mi dan brže prođe. A kad nisam na poslu šalabajzam okolo, jer kad sam doma - to je strašnoooo! Danas sam tako bila i u kupovini i u frizera i na kavi...Ovi utrogestani će me dotuć, napuhana sam ko žaba, stalno mi je pritisak, gladna sam ko vuk, a cicke su mi gigantski superspektakl
A tek je 3. dan... Uf, ko će ovo izdržat...
Svim curkama pozdrav![]()
Meni je danas 2dnt, a već sam luda![]()
Dosađivam se po kući, malo laptop, malo tv, malo čitam, još ću danas tako, a od sutra sve normalno, samo se malo pripaziti.
I ja sam napuhana, ko da sam već u 3 mj. trudnoće![]()
Ajme cure ja jedva čekam da dođe ta vražija vještica pa da vam se pridružim. Koš samo dva dana pa pikalica. Jeli tko od vas koristio puregon? Do sada sam uvijek bila na gonalima i super na njega reagirala a ovaj put mi dr P. dao puregon pa budemo vidjeli.
Crvenkapice ja sam jučer primila brevacide tako da još 5 dana neču vaditi betu i zezati se s testovima jer mi je zadnji put test bia pozitivan a nisam bila trudna( vražji brevacide i moje nestrpljenje).
Posljednje uređivanje od corinaII : 23.11.2012. at 11:33
Petra sretno ti u ovom postupku nek bude dobitni.
Ja ti puregon nisam nikad koristila tako da ti nemam pojma ( ja mislila da ga kod nas nema kupiti nego samo u Slo)
Ajme ja bi da je sutra prvi mjesec da krenem u postupak,siječanj je tako dalekoooooooooooooooooo!
Željkice, siječanj je iza kantuna, samo što nije... par dana pa Božić, Nova i eto ga.... A onda ćemo se veseliti![]()
Željkice kao što Kyara kaže brzo če ti vrime proči, pa to je samo misec dana i eto te u postupku
A meni se čini tako daleko,jer kad nešto jako čekaš to nikako da dođe,al dobro kažeš stižu blagdani pa će brže vrijeme proletit!
kad vadiš betu?
Meni je tek 4dnt dvodnevnog embrija. 14d pada 3.11. Uh, uh, ne znam hoću li izdržati...
svima
A očeš moraš,meni je to čekanje bilo najgore,trudiš se bit opušten i nemislit al teško,držimza veeeeeeeeliku betu!!!!!!
Kyra... grlim, vibram, čekam dobre vijesti.![]()
Kyra ja bi tribala 2 dana posli tebe vaditi betu, ali mislim da neću izdržati, izvadit ću ja bar dan dva prije![]()
Petra ja sam koristila puregon u prvom postupku u Njemačkoj.jesi kupila puregon pen?
Cure, redovito vas pratim, mislim na vas i šaljem dobre vibracije
Gdje u Splitu mogu napraviti kariogram (suprug)? Hvala
Drage moje, hvala vam na sto mislite na mene
Stvarno ne znam kako izdržati još cijeli tjedan, ne znam hoću li uspjeti bez testića.
Ja sam se jučer malo zabrinula da nemam nekakav oblik hiperstimulacije. Toliko sam bila otečena, imala sam osjećaj da mi je cijela utroba u grlu i teško sam disala. Danas je malo bolje pa sam mirnija.
Kako ste vi?![]()
Vedre u Cita sam dobila sve i puregon pen i ampulu od 900iu. N gonale sam odlično reagirala imala čak 20 j.s. nemam pojma zašto mi je sad dao puregon ali po njegovom objašnjenju to je kao i gonal samo jednostavnije sebi za davati.
Pozz! Nova sam i prvi put se nalazim na forumu. Totalno sam nervozna. Sutra 14 dan ET i radim test.
MarinaA dobro nam došla
Nadamo se sutra pozitivnom testu, javi nam![]()
drage moje buduće mame, svaki dan čitam sva dešavanja koja postaju i moja jer vas bodrim u svemu, navijam za što veću betu.....odnosno za nas ja se spremam za drugi pokušaj insjemenacije i nadam se najboljem......![]()
Pozdrav svim curama sa ovog foruma , redovito Vas pratim ali nemam vremena pisati .Ja sam mama jednog malog Jurice ima jednu godinu , dobiven je iz zamrznute jajne stanice , postupak sam radila u Poliklinici Cito i postupak je radio moj dragi dr.Poljak, koga puno pozdravljam i cijelu ekipu sa klinike.
Svim curama od srca želim da uspiju u ostvarenju svoga cilja , a pogotovo moju dragu Crvenkapicu i ovdje draga da malo poskočim za tebepratim i čekam da se javiš sa ogromnom beturinom u što nimalo nesumnjam.
pozzz adikice saljem vam pusu !!
zao mi je ali nemam vesele vijesti , beta je 1bas sam jako, jako tuzna ....
ostalima sretno !!
Crvenkapice mila, sve riječi u ovom trenutku su suvišne, žao mi je, odmori se od svega, pa ćeš onda odlučiti što i kako dalje![]()
A joj draga Crvenkapice ja se nadala dobrim vijestima, jutros kad sam vidjela baš si me rastužila , odmori se malo i u nove pobjede.Puno pozdrava za tebe i tvog muža.
Draga Crvenkapice jutros sam sa nestrpljenjem otvorila forum nadajući se da će biti dobrih vijesti. Jako mi je žao, mislim na tebe..mene je isto par puta ta beta baš uneredila..ali sad idemo još hrabrije u nove pobjede![]()
Petra P jel mi možeš Plizz reče kako koristiš taj puregon,di si ga kupila i koliko košta. I zanima me koliko ih dnevno trebaš. Ma nešto razmišljam ako mi ovaj postupak ne uspije(a trenutno sam malo pesimistična) pa se mislim da pitam Poljaka da i ja s tim probam, jer do sad sam koristila menopure i gonale.
corina tebi ce uspjet, nemoj tako a i imas smrzlice ( blago tebi) kad je beta ~~~~~vibram
Sutra ću je vaditi 11dan mi je treba se več vidjeti,ne mogu ja više čekati izludi ovo neznanje
Corina i meni je danas 11.dan i ne znam sta bi,ne mogu izdrzat vise ovo cekanje.a jucer sam se zakunila muzu da cu cekat barem 12.dan![]()
Corina![]()
Presretna sam jer smo se ti, Loly i ja onako lipo družile..kavica uskoro.
A moja bubaba i loly moja ma nama je super,biti če još kavica![]()
![]()