Evo i da ovdje javim svoju jadnu betu 2,3
corina,
maloprije sam gledala u tvoj post na nekoj drugom temi... i razmišljala kako je to nepravedno, bolno i teško. žao mi je da nije uspjelo
ali odlučna si da ideš dalje i sretno ti!
CorinaII kao prvo žao mi je za betu . ja ti jedan dan otugujem a drugi već planiram šta dalje. Što se tiče puregona dobila sam sve u cita. koliko košta ne znam pitat ću sad kad budem na folikulometriji. Dobila sam jednu ampulu od 900 iu koja stoji u puregon penu a dnevno koristim 225iu. tako da mi je ta jedna ampula dovoljna za 4 dana a onda će mi dati za dalje . Ako te još što zanima tu sam
Kyara draga ajde nam ti i Loly javite lipe velike betei ulipšajte malo ovaj Split ovih dana samo negativne bete
Kyara kada ti je vaditi betu?
corina žao mi je,svaka riječ je suvišna
kyara,loly držimza velike beta, poslušajte corinu šta vam je rekla!!!
Corina, draga, jako mi je zaoAli jaaako lajkam pozitivan stav i dodatak u potpisu! Takva pozitiva mora uroditi plodom i, setat cemo mi skupa djecicu sljedecu zimu, lito je ionako prevelika guzva
Kyra, Loly i MeriLu ~~~~~~~~~~~~ da za koji dan skacemo![]()
Evo da javim svoju betu 11dnt 107,7. Nije puno ali me jako obradovala... Strah me jer sam na 1.IVF imala puno bolju betu pa nista od toga...
Corina jako mi je zaomoramo ustrajati nema nam druge
Napokon lipe vijesti MeriLu, čestitam draga!
za duplanje
Hvala na podrsci cure moje drage
ne mogu docekat sutraaa.....vec ludim. Dr.P mi je na FET-u reka da sam trudna,a ja se samo nasmijala,a on meni-smiji se ti,smiji vidit ces! Ako bude koje viska vrati nam ga! Koja je to legenda...
MeriLu je mi možeš molim te na pp napisati koliko te koštao FET,ja se spremam u2 mj za FET
MeriLu, moja beta 13dnt 271,19, "jako lijepa beta" rekao je tada dr.P, od te bete do danas.... jedan dječačić sada mirno spava u krevetiću dok ovo pišem,
zato ne brini beta ti je lijepa...
Hvala od srca svima....danas ponavljam betu......javim kakva je.......
Pozdrav drag moje, samo da van kazem moja beta danas je manja od 1.2 tako da idemo dalje u nove pobjede..
Hedoniza draga žao mi je, uh ovaj misec samo loše vijesti!
Malo MeriLu popravlja prosjek
Kyra disi nam ti, kad vadiš betu?
Corina, Crvenkapice, Hedoniza - žao mi jeMoramo biti hrabre i imati vjeru da ćemo uspjeti. Drugi recept ni nakon dugogodišnjeg staža u MPO vodama nisam našla.
MeriLu - čestitam i želim ti školsku trudnoću !
Kyra Ars, Loly i ostalim curama u postupku želim da uspijete i javite nam debele pluseve i velike bete. Znam kako je biti u fazi iščekivanja ali strpljenja još malo a onda sam sigurna da nam javljate lijepe vijesti
Ja brojim skoro mjesec dana od svog zadnjeg IVF/ICSI, ne pravim još planove kada i hoću li ponovno, ali sam ustrajna u reorganizaciji života - prvenstveno reduciranju stresa /primarno od posla/ i duhovnoj obnovi. A onda tko zna![]()
Evo moje bete 425,4 !!!! ja mislila da nije dobro,da treba biti duplo od prve koja je bila 107,7. ništa mi nije bilo jasno, učinilo mi se ko kraj svita. odma sam zvala sestru Janju i pitala šta je sad to,a ona -pa šta će biti, trudni ste........ajme ne mogu virovat.....luda sam od sreće,a i od straha.....Bože hvala ti......
MeriLucestitam!
Sve smo mi malo munjene kad docekamo tu poz betu, i ja sam dr zabrinuto pitala nije li prevelika
Uzivaj draga, dan po dan!
Cure moje, evo da se malo javim. Ovih sam dana posvuda pa vas samo na brzinu škicnem... Kod mene još nema novosti, testove nisam kupovala, beta je u ponedjeljak. Imam strašan PMS danima i to mi stvara nervozu... Hvala što mislite na mene
Hedoniza, žao mi je što nije uspjelo
Meri Lu, čestitam na lijepoj beti, nekako me ohrabrilo u mislima da ćemo skoro imati još lijepih vijesti na našim splitskim stranicama.
Evo i mene s mojom pričom.Vjerujem da će neka iz ove ekipice prokomentirati i pružiti mi savjet jer djelimo slične probleme.U tijeku mi je 3.inseminacija,ali mi je doktor vidio na ultrazvuku endometriju jajnika pa me to sada malo zabrinjava(ja81,mm79).Kod njega je dijagnosticirana astenoozospermija.Ima li da je koja od vas prošla slično?
Hvalaaa svima! Pokusavam uzivat,ali sam u grcu od straha,jednostavno se ne mogu opustit.jedva cekam taj prvi uzv...
Svima zelim puno puno puno srece od srca i naaajvece bete!!
MeriLu samo se opusti i uživaj, sretno do kraja!
Kyra sretno danas, čekamo veeeeliku betu!
Cure moje drage. Ovo mi se čini tako nestvarnim, ali evo ja prijavljujem svoju betu - 327,2.
Koje čudne emocije me prepravljuju, od tupila i zadrške do straha...
Kyara pa to je predivno , ma čestitam ti od srca trudnice naša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kyračestitam na lijepoj beti i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje i mirnu trudoću
Koje lijepe vijesti ! Kyra, čestitam od srca!
Hvala vam drage moje na čestitkama...
Idemo korak po korak...
Cestitam Kyra od srca.....