Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
Pa sve!!!tamo sam prvi put pa sve sa nekim strahom gledam,dr.Šunj me vodi. prije sam bila u Cita!
Vidim da je tebi uspjelo na firulama
Je, draga, i to iz prve kod njih! Dr. Sunj ti je jedina koju tamo nisam srela ni upoznala jer je jos bila na porodiljnom... Mene je vodila dr. Marusic, a ovaj drugi dio je odradio dr. Tandara! Imala sam kontakta i sa dr. Budimirom i sa drugom mladjom biologicom (zaboravila sam ime) ... Za razliku od iskustava nekih cura na forumu, moja su samo izrazito pozitivna, ne zbog uspjeha nego zbog svega skupa, tako sam mislila i prije pozitivne bete! Cinjenica je da su privatna klinika i drzavna bolnica 2 svijeta, al' to nije problematika zaposlenika jednog odjela kao sto je Hum. Reprodukcija nego cjelokupnog zdravstvenog sustava u nasoj zemlji, s kojim se, odgovorno tvrdim, osoblje upravo na spomenutom odjelu, itekako dobro nosi! Strpljenjem za, ponekad, duga cekanja se moras oboruzat, al' to ne znaci da onaj strucni dio nece bit max. kvalitetno odradjen s njihove strane...
Eto, da ne duljim, ako te zanima jos bilo sta konkretno, slobodno pisi tu ili u priv. poruci! Od srca ti zelim scenarij kao sto je bio moj!