Pozdrav svima!
Pratim vas vec dosta dugo, točnije od kada smo ja i moj dragi krenuli u borbu s neplodnošću...kod mene je problem što je sve u redu, a zapravno ništa nije uredu...točnije već više od 10 godina imam predmenstrualno krvarenje od 4-10 dana, a nalazi koje vadim svako 6 mjeseci pokazuju sve ok (odnosno u granicama normale), i na temelju toga nitko od mojih pustih ginića se nije puno posvetio tom problemu...vjerovatno zato što sam u manjini...nemam pojma...na dane to zna biti jako frustrirajuće jer ciklusi su mi svako 26 dana...tako da mi se zna desiti da u mj krvarim vise od polovice ciklusa...prihvatila sam živjeti s tim, a i moj dragi...u poliklinici cito sam vec više od 3 godine i nakon neuspiješnih AIH postupaka (ukupno 4), TO (ukupno 4), lošeg AMH-a nalaza 1,45 ng/ml...krećem u svoj prvi postupak IVF-a. Vodi me dr.P...iako mi na dane djeluje jako hladan (čak me je i doveo do suza), ipak i on je samo čovjek i trudi se oko mene...i ima razumijevanja za moje hirove, jer ga neprestano maltretiram mailovima...uglavnom dao mi je da sada od 2-6 dana ciklusa pijem LETRILAN tab. 2,5 mg (3*1 dnevno), i 5. dan sam naručena na ultrazvuk kod njega pa slijedi drugi korak, koji ovisi o tome kako budem reagirala na stimulaciju...Dragome su nalazi odlični, barem nešto Zanima me da li je itko od vas koristio pri postupku IVF ove LETRILAN tab.., jer mi se nije svidjelo što piše za nuspojave prilikom konzumiranja ovih tableta?
Zahvaljujem na odgovoru.
pozzz