Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Split - Firule rekla bih prati loša reputacija - kao loši rezultati, loša uspješnost, slično kao i Osijek, ali se malo ovdje na forumu piše.

Pa bih vas Splićanke zamolila da ako što znate vezano za Firlue da napišete ovdje.......
    kako rade,
    jel se dugo čeka,
    kakva im je uspješnost,
    rade li ICSI,
    kakvi su prema pacijentima, itd.
    jel znate trudnice s Firula (znam da imamo na forumu jednu, čitala u potpisu),
    koliko postupaka mjesečno/godišnje uopće rade,
    koliko imaju liječnika, specijalista humane reprodukcije,
    koliko embriologa,
    zašto Splićanke, Dalmatinke i dalje često (imam dojam) dolaze u ZG na liječenje pored svoje klinike (što je legitimno, mnogo Slavonki dolazi u ZG i još uvijek dosta Istrijanki i Kvarnerki unatoč bolnici u Rijeci)?

Hvala na odgovorima! Sretno svima!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Split - Firule rekla bih prati loša reputacija - kao loši rezultati, loša uspješnost, slično kao i Osijek, ali se malo ovdje na forumu piše.

Pa bih vas Splićanke zamolila da ako što znate vezano za Firlue da napišete ovdje.......
    kako rade,
    jel se dugo čeka,
    kakva im je uspješnost,
    rade li ICSI,
    koliko embriologa,
    zašto Splićanke, Dalmatinke i dalje često (imam dojam) dolaze u ZG na liječenje pored svoje klinike (što je legitimno, mnogo Slavonki dolazi u ZG i još uvijek dosta Istrijanki i Kvarnerki unatoč bolnici u Rijeci)?

NEma nikakvih informacija vezano za Firule?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

NEma nikakvih informacija vezano za Firule?
    i ja sam u postupku u kbc. tek smo na početku pa nemogu ništa konkretno govorit. za sada nismo požalili šta smo išli u kbc a ne privatno.

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

kako rade,
    jel se dugo čeka,
    kakva im je uspješnost,
    rade li ICSI,
    koliko embriologa,

draga Kadauna mislim da firule prati loša reputacija zbog firula samih,mislim kad vidiš kako izgleda bolnica,redovi ovo ono,vjerovatno ne ulijeva neko povjerenje. Dok nije otvorilo novo rodilište mislim da bi i ja išla negdi drugdje čisto zbog predrasude. Cijeli svoj život sam mislila da češ najbolji tretman dobit u privatnika ali sam se prevarila i izgubila puno godina vjerujući privatnicima. Za mene se sve promjenilo kad me moj brački soc.ginić poslao kod dr.Budimira a on krenio odma u akciju, hsg,laparo-sve obavila u roku par mjeseci a ni jedan postupak nisam čekala duže od dva mjeseca nakon dogovora. Prva stimulacija je bila probna da se vidi kako reagiram i bila je dobra (6js) štoperica pogođena,rade sve dane u tjednu pa nema straha od nedelja ili praznika,ako tvoj doc. nije tu preuzme te drugi. Sama sam kriva zbog ove duge pauze između 2. i 3.postupka a tu je bila i ureaplazma, bila sam prošli tjedan na dogovor i krečem odma idući ciklus sa svježim nalazima hormona,uzv 20dc i kad dobijem mengu krečem. Sestru Zdenku je za informacije najbolje zvat iza 1 sat jer tad je mirnije i onda če ti dat sve odgovore, puno cura s firula nije na forumu ali znam da večina čita,žao mi je što se ne jave ali eto, trudnoća ima,evo i jedna moja bračanka je uspila iz 3.puta. Povirila sam jednom u knjigu di zapisuje postupke i ima ih otprilike 15 mjesečno (svaki od njih) to je neka dobra brojka ni previše ni premalo da ne nastane gužva na punkcijama i transferima. Za tretman dr.Budimira imam samo riječi hvale ali moraš bit i svjesna da kad je gužva gužva je i onda ide ko po traci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •