-
Draga inaa, želim da ti od toga kreveta krene isti scenarij kao kod mog zadnjeg postupka, znam jednom mi je doc. P. rekao da su ti prvi trenutci presudni, a poslije „možeš i igrati košarku“
. Tako kad se osvrnem na zadnji postupak mislim da je sto posto u pravu jer toga dana šale sestre M., doc. P., taj osjećaj mira, spokoja na transferu, mene je podsjetilo na snježnu tišinu, polučili su uspjeh. Kako se bliži veljača ponovno sam pod tim dojmom, jednostavno mislim da ću se svake veljače prisjećati kako je bilo na transferu, jer to su slike koje zauvijek ostaju urezane u sjećanju. Nestrpljivo čekam tvoju betu i šaljem sve svoje pozitivne misli za uspjeh,
Nisam bila na firulama, zapravo nisam bila nigdje osim na Citu (četri inesminacije, 5 IVF-ova, dvije trudnoće, od toga jedna uspješna) pa o tome ne mogu dati svoje mišljenje. Meni je Cito bila najbolja opcija, manje su gužve, ne baš uvijek ali manje nego u državnim bolnicama, i ma koliko zvučalo čudno meni je Cito financijski bio povoljniji nego bilo koja druga klinika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma