Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
Medena8, to je predivno!!! Mogu mislit koji je to osjećaj, nakon 4 neuspjela puta i toliko borbe sad si pred porodom, PREKRASNO...želim ti sve najbolje i što lakši porod!!! Kakva ti je bila punkcija na Firule, jel se dobije nešto protiv boli...jel razlika u Cita i na Firule šta se punkcije tiče?
Svaka od nas ima svoj put, al' iskreno mislim da moj nije bio pretjerano trnovit... A osjecaj je takav da ni sad pred porod nekad ne mogu vjerovat da smo uspjeli... cudesno je to malo bice koje te lupka po cijele dane, a onda kad ga gledas na uzv-u, OPET ne mozes vjerovat da novi zivot raste u tebi... Od srca vam zelim, sto prije, da sve osjetite isto to!!!

Hvala na lijepim zeljama!

A sto se tice punkcije u KBC-u, jos te vise zamantaju nego u Cita, Dolantinom u venu i doza, naravno, ovisi i o broju folikula... Ako me pitas za bol, moj ti dozivljaj nije relevantan jer imam jako visok prag tolerancije, za pr. na 3. punkciji u Cita sam molila da me ne "drogiraju" jer bih htjela vidjet sta se dogadja, tako i bilo, dobila samo lokalni anestetik "dolje" i cijeli postupak odgledala i iskomentirala sa dr. Aracic koja ne tad dopala, zena nije mogla vjerovat kad sam rekla da ne boli, a stvarno nije...