Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj loly32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam već bila i kod Tandare i kod Budimira al ima od toga dobre 4 godine nažalost tada su bili još u starom rodilištu i rekli su mi da pričekam novo rodilište i bolju opremu jer da mi trenutno s obzirom na dijagnozu ne mogu pomoć i tada sam se odlučila za Cito, ali i Tandara i Budimir su ostavili pozitivan dojam na mene.

Da li dugo čekaš na pregled kod Budimira mislim koliko će ti proći od naruđbe do termina?
    Loly 32 ja sam ti zvala 18.02. da se naručim i rekla sestri da želim u dr. Budimira, a on ima preglede samo četvrtkom, pa me zapisala za 14.03. jer prije nije bilo mjesta, a ja sam htjela baš kod njega. Al ako ti nije bitno kod kojeg ćeš dr., možda onda i ranije dobiješ termin..

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Loly 32 ja sam ti zvala 18.02. da se naručim i rekla sestri da želim u dr. Budimira, a on ima preglede samo četvrtkom, pa me zapisala za 14.03. jer prije nije bilo mjesta, a ja sam htjela baš kod njega. Al ako ti nije bitno kod kojeg ćeš dr., možda onda i ranije dobiješ termin..
    Pa ajde ne triba baš puno čekat mislila sam da je i duže ja bi isto išla kod njega al probat ću još jednom u cita nadam se iz sveg srca da će mi uspit ako ne najvjerojatnije idem na Firule nekad je možda i dobro malo prominit sredinu i dr.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •