Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj mateaaa28 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni došla M..točna kao sat...čekam 5mj i FET...
    Nemoj se puno obeshrabrit, rijetkim uspijeva iz prve bez obzira na godine. Ja sam isto prvi puta bila pa skoro uvjerena da ću ostat trudna, a i Poljak mi rekao nakon prvog transfera "smatrajte da ste trudni, ka ddođete slavit ćem...." A ja dobila menz. 9-ti dan transfera...da bi mi nakon trećeg neuspjeha rekao "oćeš ti odustat". al treba samo hrabro naprijed ić.... super što imaš zamrznutih za slij. put!

mateaaa28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj se puno obeshrabrit, rijetkim uspijeva iz prve bez obzira na godine. Ja sam isto prvi puta bila pa skoro uvjerena da ću ostat trudna, a i Poljak mi rekao nakon prvog transfera "smatrajte da ste trudni, ka ddođete slavit ćem...." A ja dobila menz. 9-ti dan transfera...da bi mi nakon trećeg neuspjeha rekao "oćeš ti odustat". al treba samo hrabro naprijed ić.... super što imaš zamrznutih za slij. put!
    Da, baš tako i mi radimo...kljukamo se raznim čudima, cajevima, vitaminima...nisam se obeshrabrila..idemo dalje...uspjet cemo jednom sigurno...nakon treceg puta te pitao oces li odustat? pa zamlatila bi ga ovom oklagijom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •