Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Loly kako guraš dane do bete?

meni kuća i ležanje već dosadilo a nisam još ni transfer imala poludit ću
    A evo guram, laganini po kući, šetnje i tako, imam malenoga od 2 god i 8 mj, pa uz njega vrime brže prolazi.
    Inače od simptoma ni S, tako da mi ne miriše na dobro, ovako sam se osjećala i prošli postupak
    Kako si ti, jel boli, ima li smeđega?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    A evo guram, laganini po kući, šetnje i tako, imam malenoga od 2 god i 8 mj, pa uz njega vrime brže prolazi.
    Inače od simptoma ni S, tako da mi ne miriše na dobro, ovako sam se osjećala i prošli postupak
    Kako si ti, jel boli, ima li smeđega?
    lagani pritisak povremeno i osjetim jajnike,smeđeg nema,zvala sa poljaka kaže da je to sve normalno,neznam jel mogu malo prošetat ili moram strogo ležat!?
    ma nemoj ni pratit simptome,ah lako je meni reć ja ću već od petka počet umišljat svašta!
    uživaj sa malenim i nadajmo se pozitivi!!!!!!!!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sissy ako tebe vodi Budimir, jel se može desit da ti ni na punkciji ni na transferu ne bude on već netko drugi? Kada dolaziš na folikulometriju, jel u 8h i koliko čekaš da dođeš na red? Pitam jer će me sve to čekati, a ushemit ću se valjda kad krene.. al najviše pitam jer moram uskladit sa poslom te izllaske...u Cita bi otišla i vratila se za po ure nazad. Javi kako će ti sutra proć folikulom. i hoćeš li već sutra znat za punkciju!

sissy75 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Sissy ako tebe vodi Budimir, jel se može desit da ti ni na punkciji ni na transferu ne bude on već netko drugi? Kada dolaziš na folikulometriju, jel u 8h i koliko čekaš da dođeš na red? Pitam jer će me sve to čekati, a ushemit ću se valjda kad krene.. al najviše pitam jer moram uskladit sa poslom te izllaske...u Cita bi otišla i vratila se za po ure nazad. Javi kako će ti sutra proć folikulom. i hoćeš li već sutra znat za punkciju!
    Evo i mene napokon,preumorna sam od dizanja u 5h i Splita i inekcija i najradije bi sve prespavala
    Folikulometrije ti piše da počinju u 8h ali sve ovisi kad se doktori spuste iz vizite ili sastanaka ali oko 8ipo krene,Budimir i malo kasnije uglavnom teško češ uskladit jer se to nikad ne zna,danas sam došla u 7ipo i bila prva za uzv a u 11h sam ušla,treba imat živce od čelika i pomirit se s tim da se nemožeš niti za kavicu dogovorit s nekim posli jer nemaš pojma kad češ bit gotova. Ako nema tvog doktora netko od drugo dvoje te uzme sa svojima i napiše ti i daljnju terapiju.
    Štoperica u subotu 15dc a punkcija u ponedeljak 17dc ( ganjamo ove manje folikule a ova dva veća ako odu odu hm) dodao mi je po jedan menopur do štoperice

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Želkice odličan broj JS Bit će tu i za zamrznut!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •