lagani pritisak povremeno i osjetim jajnike,smeđeg nema,zvala sa poljaka kaže da je to sve normalno,neznam jel mogu malo prošetat ili moram strogo ležat!?
ma nemoj ni pratit simptome,ah lako je meni reć ja ću već od petka počet umišljat svašta!
uživaj sa malenim i nadajmo se pozitivi!!!!!!!!!!
Sissy ako tebe vodi Budimir, jel se može desit da ti ni na punkciji ni na transferu ne bude on već netko drugi? Kada dolaziš na folikulometriju, jel u 8h i koliko čekaš da dođeš na red? Pitam jer će me sve to čekati, a ushemit ću se valjda kad krene.. al najviše pitam jer moram uskladit sa poslom te izllaske...u Cita bi otišla i vratila se za po ure nazad. Javi kako će ti sutra proć folikulom. i hoćeš li već sutra znat za punkciju!
Evo i mene napokon,preumorna sam od dizanja u 5h i Splita i inekcija i najradije bi sve prespavala![]()
Folikulometrije ti piše da počinju u 8h ali sve ovisi kad se doktori spuste iz vizite ili sastanaka ali oko 8ipo krene,Budimir i malo kasnije uglavnom teško češ uskladit jer se to nikad ne zna,danas sam došla u 7ipo i bila prva za uzv a u 11h sam ušla,treba imat živce od čelika i pomirit se s tim da se nemožeš niti za kavicu dogovorit s nekim posli jer nemaš pojma kad češ bit gotova. Ako nema tvog doktora netko od drugo dvoje te uzme sa svojima i napiše ti i daljnju terapiju.
Štoperica u subotu 15dc a punkcija u ponedeljak 17dc ( ganjamo ove manje folikule a ova dva veća ako odu odu hm) dodao mi je po jedan menopur do štoperice![]()
Želkice odličan broj JSBit će tu i za zamrznut!!!