transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci!
željkica prvotno napisa transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci! Bravooooo
željkica prvotno napisa transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci! bravooooooooooo
luccy prvotno napisa bravooooooooooo čestitam željkica,to je super loly, kako si' Nestrpljivo iščekujem tvoju betu
inaa prvotno napisa čestitam željkica,to je super loly, kako si' Nestrpljivo iščekujem tvoju betu hej draga ok sam, već pomalo nestrpljiva, mislim da ću prije bete možda pišnut jedan test, pa što bude
željkica prvotno napisa transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci! željkice bravo bravo ~~~~~~~~~~~
željkica prvotno napisa transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci! covjece pa ces imat djece ne da je super neko je ajme super !!!
crvenkapica77 prvotno napisa covjece pa ces imat djece ne da je super neko je ajme super !!! mora da se uhvati,jel da!!!!!ti sad brzo krećeš,ako se ne varam?
Posljednje uređivanje od željkica : 23.03.2013. at 11:34
Pravila foruma