Citiraj cvitka prvotno napisa Vidi poruku
Drage moje sve vas pozdravljam!
Nova sam na forumu, ali Vas svakodnevno pratim.
Ako ima netko da mi odgovori na moju muku bila bih mu jako zahvalna! U subotu mi rađena punkcija na Firule, danas zovem i kaže mi sestra Zdenka da dođem sutra u osam! Ja onako ka iz tuđe glave , pa jel dobro ima li šta? kaže ona ja to neznam!( Inače predivna je sestra). E sad da li bi mi možda rekli da nema ništa i priko telefona ili svejedno sve moramo doći pa nas tamo suoče sa gorkom ili slatkom istinom!!!!! Zahvalna do neba!!
Cvitka, Sissy bi ti mogla o tome više reći, njoj je punkcija danas bila, a ima iskustva sa bolnicom! Jel ti to prvi put u bolnici uopće ili? Kod kojeg si doktora? Ja sam isto mislila krenit sad u bolnicu i bila jednom na pregledu kod dr. Budimira, ali sam se odlučila vratit u Cita upravo zbog takvih razloga. Dosta se čeka (recimo ja Budimira u petak čekala za utzv. 2 ure, da bi sestra rekla da ga nema taj dan, a ja kasnim na posao, a i za pregled sam dugo čekala, dolje doktore (barem Budimira) treba hvatat i dosta čekat što je meni osobno nezgodno i zbog posla). Ali, ovo malo što sam bila dole na pregledu, upoznala sam cure koje su zatrudnile na Firulama...i pozitivnih iskustava ima. Nadam se da će ti biti uspješno...da ćeš dobit lijep broj js!!