Citiraj cvitka prvotno napisa Vidi poruku
Inesz hvala ti !!!
Nesto se dogodilo kod mene , mislim da su pukli folikuli prije punkcije pa smo uspili "uvatiti" jednu, doktorica mi je najprije rekla da ne vidi ništa, na šta se dobro nisan onesvistila! Imala san 4 folikula ,znam i to je malo ! od ljekova san uzimala Menopure i Decapeptyl! E do sad mi niti jedan doktor nije reka u čemu je problem, sve 5 kod mene i kod mm! Imam 33 g. Već jednom sam imala vanmaterničnu trudnoću dogodila se prilikom inseminacije koju san radila u cita!!!!
Zanima me koliko dana su vas bolili jajnici nakon punkcije?
I kad su počeli prvi simptomi trudnoće!!! 3 dnt je sve još rano , a sory možda glupo pitam ali šta ću, najradije bi se prikopčala 24 sata na ultrazvuk da gledam jel se išta događa dole!!!!
Cvitka, s obzirom da je i kod tebe i mm sve ok, jesu te slali na neke detaljnije pretrage, vadit antitijela i ono za trombofiliju? Jer kao može se desit da žena ima u sebi neka antitijela koja zametak prepoznaju kao strano tijelo koje treba "eliminirati". Ja sam radila te testove nakon trećeg neuspjelog puta, na preporuku dr. P, al sve mi je ok (kod mene se zna šta je problem)!!!