Evo mene nakon duuugo vrimena da vam se napokon javim. Skužajte šta vam se nisam prije javila al kako mi je trudnoća odmicala bilo mi je sve teže i teže sidit pa mi je bilo lino dizat se i palit laptop.
Neću vas puno davit sa detaljima.
Dakle......15.5. sam rodila svoja tri zlata
![]()
![]()
. Dva muškića i curicu. Bilo je dosta gusto jer mi je skočija tlak a oni u bolnici su mi tek 3 tjedna nakon ležanja na odjelu patologije trudnoće počeli mjerit tlak. Svi oni doktori su nizašta (čast iznimkama kao što je dr. Kosović koja je praktički spasila i mene i bebače). Neću imenovat nikoga al sam strašno razočarana njihovim pristupom i stručnošću. Na kraju ispada da bi bilo bolje da sam ostala doma nego 8 tjedana ležala u bolnici. Razočaralo me i to da rodilište promovira dojenje a nakon poroda niko ne dođe da te savjetuje nego opet trebaš pitat. Inače sestre su na oba odjela super.
Ma na kraju krajeva meni je najbitnije da su bebe u redu i da je sve završilo dobro. Izlaze u ponediljak i jedva čekam da dođu kući i da ih stavim u njihove krevetiće.
Eto toliko od mene...Svim curama ovdje želim uspunjene želje. Samo hrabro naprijed i ne dajte da vas neuspjeh omete u ostvarivanju vašeg sna.
Pusa svima![]()