Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
draga tin evo odgovora iz prve ruke,hercegovka,azoospermija
ja bih ti toplo preporučila cito i dr.-a P. MM takođe ima azoo,u ejakulatu nema nikad ništa,ali zato radimo punkciju testisa,brzinski zahvat,i uvijek nađu dovoljno spermija,rade ga uvijek usporedo s mojom punkcijom. a ako kod tm bude spermija i u ejakulatu tim bolje,oni se zamrznu i to ti je odmah 1000 kn(250 km) manje,toliko košta tesa. Ja sam uvijek sve plaćala,postupak icsi 5000 kn+ punkcija testisa(tessa) 1000 kn to je oko 1500 km.A stimulacija je individualna,ali ako je stimulacija puna koštala me oko 5000kn,a ako je polustimulirani oko 3000 kn.Dakle sve je znatno jeftinije nego u sarajevu. sve što ti treba možeš i kupiti kod cita. Ja sam kod njih u dvije godine ostvarila dvije trudnoće

SRETNO
Hvala puno inaa, mislim da definitivno idemo na cito, samo ćemo pokušat preko fonda da nam nešto refundiraju za ovo što smo bili u bahceciju, jer smo se istrošili..sve zalihe smo iscrpili, pa ćemo probat bar jedan dio da nam refundiraju..pa bi ondam na jesen krenili u postupak ako Bog da..jel se u citu plaća zamrzavanje sperme,ako ćemo kod njih na postupak? rade li oni subotom?