Stranica 95 od 116 PrviPrvi ... 45859394959697105 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,701 do 4,750 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

First sunshine privatno AMH košta oko 420 kn (polilinika Analiza), ja sam ga vadila tek sad, a evo idem šesti put. Hormone tijekom stimulacije nisam nikada vadila, išla sam samo na folikulometrije svaki 2. dan.
    Zoki di si? Beta sutra? Držim fige!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zoki28 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure!Evo sutra vadim betu,pere me nervoza za poludit.Simptoma nikakvih,samo lagani grčevi i lagano bolne grudi i to je to!
    U isto vrime pisale Sretno draga!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

AMH možete vadit preko hzzo-a zašto plačat bezveze kad se nalaz ionako čeka 2-3 tjedna,kao i sve druge hormone!

Zoki sretnoooooooooooo

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nisam ni ja nikad tokom stimulacije provjeravala hormone nego prije,jedino mi je sad zadnji put provjerava estradiol tokom stimulacije ali to je sve uključeno u cijenu jer nisam ništa naknadno plaćala.

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pozdrav cure! spremam se u Cito u postupak sa zamrznutim js pa me zanima ako netko zna kakva je procedura s folikulometrijama kod dr. Poljaka? Koji dan ciklusa prakticira prvu i koliko često ju radi do ovulacije? Moram procjeniti da li mi je bolje raditi folikulometrije doma kod svog ginića ili u Splitu, nisam ni sama pametna

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nirvana,he he tvoja princeza i ja rođene isti dan!
    ja kad sam se spremala za fet skoro sam svaki dan išla na folikulometrije,da ga nazoveš i pitaš ili mu mail pošalji.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    AMH možete vadit preko hzzo-a zašto plačat bezveze kad se nalaz ionako čeka 2-3 tjedna,kao i sve druge hormone!

Zoki sretnoooooooooooo
    ja sam AMH vadila 5.6. a nalaz mi je bija gotov 13.8.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ok, znaci mozda mi i ne bude trebao AMH za sada... Dr mi je odmah odgovorio, trebam mu poslati dosadasnje nalaze pa cemo vidjeti. Javim vam sve.

Zoki cuvam ti palceve!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zoki sretno !!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ako tko zna kako bi mogla doci do dr. Roje , hematologa, u kbc
    i gdje radi privatno nek mi se javi pp , hvala !!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Bok cure!Evo sutra vadim betu,pere me nervoza za poludit.Simptoma nikakvih,samo lagani grčevi i lagano bolne grudi i to je to!
    Zoki sretno, pretpostavljam kako ti je

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zoki?????????????????''

first sunshine
    pa odi ga izvadit dok čekaš da kreneš u postupak,nek ti tvoja gin da uputnicu.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prvo da zazelim srecu zoki s betom dnas!!! Ja jutros (12dpo/inseminacije) napravila test iz znatizelje i -. To sam i ocekivala pa me nije puno izdeprimiralo. Jos cu ponovit jedan u petak za svaki slucaj pa onda opet u akciju. Ovaj put sam odlucila ne placati ni klomifene ni utrice nego cu sve trazit recept u soc. ginica...

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure nalaz još nije stiga,jutros me sve boli od nervoze. Javim vam čim dođe!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure nalaz još nije stiga,jutros me sve boli od nervoze. Javim vam čim dođe!
    di si vadila krv?

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Analize,svaki put me izlude s tim čekanjem

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

daj nazovi ih meni su jedanput zaboravili poslat nalaz pa sam cilu noć ludila,zovi ih.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

baš me nerviraju , koliko sati je bilo kad si vadila?

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure negativna je

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure negativna je
    a neeeee ,drži se svaka riječ je suvišna,odtuguj pa u nove pobjede nema predaje!!!!!!!!!!!!!

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala draga,al ovo je strašno više,snage iman sve manje jer borba traje dobrih 6 godina,više ne znamo kud i šta,i zašto tako dobri embriji neće da ostanu.

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cure trebali bi pomoć: idem na operativnu histeroskopiju u Cito i ako znate za neki smještaj u blizini.
    Imam 5 sati puta pa mi savjetuju da ostanem na mirovanju jedno vrijeme...

Hvala i zoki28 jako mi je žao...

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zoki,bas mi je zao... uspit ce jedno sigurno...

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Nadam se al nade sve manje.Cure zanima me da li ste radile ikakve druge pretrage osim tipičnih hormona i to jer dr.Š.obično to daje.Zanima me histeroskopija ili kakvi operativni zahvati na maternici?Čini mi se da dr.P.ima nekako drugačiji način gledanja.Pitam jer ne znam više u čemu tražit problem?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

zoki znam da ti je teško i da ste i ti i tm umorni,al mora jedom uspjet,mora!!!!!!!!!!!!koji dr te vodi,šta kaže?

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Dr.Š.Čula san se sad s njim ni njemu jednostavno nije jasno,tako dobri embriji,cjelokupno stanje i ništa. Čut ćemo se za mjesec dana pa ćemo vidit šta dalje.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

a jel znaš možda jel se dr.P. vratija s go?

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ne koliko ja znam

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zoki28 jako mi je žao Znam da nema riječi koje te sad mogu utješit. Koji ti je ovo put bio i koja je dijagnoza u vas? Jer meni također nije uspilo iz 5 puta, a imali odlične embrije. Al tu nema garancije, mi trebamo popravit spermiogram i to je sada najbitnije!!!
    Što se tiče drugih pretraga ja sam radila pretrage za trombofiliju, imunologija, koagulacija... to mi je dr. P dao da napravim, a izvadit ću željezo i feritin, to mi nije niti jedan dr. rekao, ali ću to izvadit. I meni je dr. P. radio biopsiju maternice prije posljednjeg FET-a, kao šanse su 25% veće za implantaciju, ali ni to nije pomoglo. Sve je u dobrom embriju, ako je dobar prihvatit će se, a ako nije neće.
    Loly sretno u novom postupku i svima ostalima koje kreću!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, da li znate ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?

Jojo je li ti krećeš sa postupkom u bolnicu sada uskoro? Kod kojeg si ti ono dr?
    Volila bi da se više cura javlja na ovaj forum sa Firula, uglavnom se javljaju cure iz Cita, al ima ih i dolje dosta koje su u postupku i mogu se podijelit iskustva i razmjenjivat korisne informacije! Pa cure, javite see!!

zoki28 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Zoki28 jako mi je žao Znam da nema riječi koje te sad mogu utješit. Koji ti je ovo put bio i koja je dijagnoza u vas? Jer meni također nije uspilo iz 5 puta, a imali odlične embrije. Al tu nema garancije, mi trebamo popravit spermiogram i to je sada najbitnije!!!
    Što se tiče drugih pretraga ja sam radila pretrage za trombofiliju, imunologija, koagulacija... to mi je dr. P dao da napravim, a izvadit ću željezo i feritin, to mi nije niti jedan dr. rekao, ali ću to izvadit. I meni je dr. P. radio biopsiju maternice prije posljednjeg FET-a, kao šanse su 25% veće za implantaciju, ali ni to nije pomoglo. Sve je u dobrom embriju, ako je dobar prihvatit će se, a ako nije neće.
    Loly sretno u novom postupku i svima ostalima koje kreću!!
    Sara10 hvala na podršci!Meni je dijagnoza anovulacija,a kod mm je sve ok.Prošla sam 2 stimulirana + 3 FET-a.Zanima me kako izgleda biopsija maternice,jel to histeroskopija?Kakav je postupak,koliko košta i nakon koliko se može ponovno u postupak?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

To je meni dr. sam predložio, ne znam za cijenu jel mi nije ništa naplatio pošto sam se dosta naplaćala pa je izašao u susret, a zahvat je skroz kratak i nije ništa strašno. Malo ti probode maternicu nekim instrumentom da izazove neke kao ranice (da tako laički objasnim) da maternica bude bolje prokrvavljena, što je bolje za implantac. par dana lagano krvarenje kao pri kraju menge i to je to. To se i radi prije postupka, bilo stimuliranog ili FET-a, neposredno prije očekivane menge nekih 7-8 dana prije. Nikakva ni anestezija ne treba za to, ja sam doma popila jedan normabel sat vremen prije čisto da me malo opusti. Al to je tako brz zahvat da nema straha!

Mali Bubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

vraća se 02.09.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure kad su vikendom folikulometrije u Cito, isto oko 13,30 ili...?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kad su vikendom folikulometrije u Cito, isto oko 13,30 ili...?
    mislim da ne,ja kad sam u ned imala punkciju u 8 sati ujutro bila je jedna cura na folikulometriji.

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

željkice hvala ti na odgovoru. Morat ću dr. onda poslati mail pa ću vidjeti šta on kaže. Zoki28 žao mi je zbog neg.bete. Svima želim puno sreće u postupcima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure, da li znate ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?

Jojo je li ti krećeš sa postupkom u bolnicu sada uskoro? Kod kojeg si ti ono dr?
    Volila bi da se više cura javlja na ovaj forum sa Firula, uglavnom se javljaju cure iz Cita, al ima ih i dolje dosta koje su u postupku i mogu se podijelit iskustva i razmjenjivat korisne informacije! Pa cure, javite see!!
    sara draga, ja sam ti se naručila 3.9. po protokol, pa računam da bi u od 15.9. mogla biti u postupku. ja sam ti kod dr. Marušić. imaš pravo, javlja se jako malo cura koje su u kbc a čekaonice pune - kloji je razlog stvarno neznam.

zoki žao mi je zbog tvoje bete. malo strpljena, malo hrabrosti i idemo dalje

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zoki žao mi je draga, odmori malo pa vidi što dalje!
    Ja od sutra pikalica !!!!!
    Jel dr. P još na godišnjem? Kako to ide, oću kod dr. Š na folikulometrije, oće mi on odrediti daljnu stimulaciju?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Loly dr P. se u pon vraća a dr Š. ti radi kroz jutro.nazovi da znaš kako ide!
    SRETNO!!!!!!!!!!!!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Loly dr P. se u pon vraća a dr Š. ti radi kroz jutro.nazovi da znaš kako ide!
    SRETNO!!!!!!!!!!!!!!
    Fala! Super, ja sam u utorak na folikulometriji, kod našeg dragog dr. P
    Kako si mi ti, jel još boli?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I ja sam u utorak na pregledu premda sam bila jučer dr.Aračić me pregledala al isto ja volim da on čirne, da boli čekam nalaze od urina.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pozrdav curice,
    Zoki jako mi je zao... Nazalost nemam odgovor na tvoje pitanje, jer se i sama pitam isto

Nisam znala da je Dr P na godisnjem. Meni je odmah odgovorio na mailove, sto je tim vise onda za svaku pohvalu.
    Dogovorit cemo termin za konsultacije a o svemu vas obavijestim!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Loly sretno ti u novom postupku, neka bude dobitan!

Jojo super što krećeš uskoro, neka je i tebi sa srećom! Koji će ti ovo biti put?

Željkice trudnice nadam se da je sve ok šta se boli tiče i neka ti je mirno do kraja!
    Svima šaljem veliki pozdrav

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara, a dobro je izdržat ću nije tako strašno glavno da je s bebocom sve ok.
    kako si ti,kakvi su ti planovi?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Loly sretno ti u novom postupku, neka bude dobitan!

Jojo super što krećeš uskoro, neka je i tebi sa srećom! Koji će ti ovo biti put?

Željkice trudnice nadam se da je sve ok šta se boli tiče i neka ti je mirno do kraja!
    Svima šaljem veliki pozdrav
    sara meni će ti ovo biti prvi put - bilo bi sebično da kažem i zadnji ali....
    svima puno

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jojo sretno!
    Sara hvala

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vidim da ti nitko nije odgovorio.
    Do sada se FET nije računao kao postupak. Dakle, ti si potrošila 1 stimulirani postupak.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav svima, evo vas malo čitam nakon par mjeseci stanke, a sve nekako zaobilazim ovu temu, al bez obzira na sve uvijek joj se vraćam . Prije svega svima želim puno sreće u ovoj životnoj borbi i svaka vam čast na hrabrosti i volji za dalje, jer ja je
    ponovo moram naći. Ovu godinu sam išla na dva pokušaja IVF +ICSI (ja sam ok,a mm ima azzo., pa imamo smrznute spermije u Cita za pet pokušaja) i oba puta smo imali odlične embrije (prvi put dva, drugi put tri), pa nije bilo uspješno. Ne znam više kako da se ponašam za to vrijeme, što smijem, a što ne...i kako ostavit nervozu sa strane. Zadnja dva mjeseca ne pijem folnu, jer mi se nije dalo i jer sam se htjela opustit, a sad moram početi jer planiram kroz deseti mjesec ponovo, valjda, u borbu. Što mislite, da li sad ova stanka od folne, može dodatno ugroziti sljedeći pokušaj. Hvala i pozdrav!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ji45, ni ja nisam bila redovna sa folnom pa evo me u 24 tt!ajde skupi snage i volje sigurno je još ima u tebi i u borbu,znam da je teško al nemoj odustat!!!!!!!!!!!!

Loly jesi počela sa bockanjem?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da ti nitko nije odgovorio.
    Do sada se FET nije računao kao postupak. Dakle, ti si potrošila 1 stimulirani postupak.
    Hvala Konfuzija, odgovorila mi je i Argente na drugoj temi, al svejedno hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •