Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure, da li znate ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?

Jojo je li ti krećeš sa postupkom u bolnicu sada uskoro? Kod kojeg si ti ono dr?
    Volila bi da se više cura javlja na ovaj forum sa Firula, uglavnom se javljaju cure iz Cita, al ima ih i dolje dosta koje su u postupku i mogu se podijelit iskustva i razmjenjivat korisne informacije! Pa cure, javite see!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li znate ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?

Jojo je li ti krećeš sa postupkom u bolnicu sada uskoro? Kod kojeg si ti ono dr?
    Volila bi da se više cura javlja na ovaj forum sa Firula, uglavnom se javljaju cure iz Cita, al ima ih i dolje dosta koje su u postupku i mogu se podijelit iskustva i razmjenjivat korisne informacije! Pa cure, javite see!!
    sara draga, ja sam ti se naručila 3.9. po protokol, pa računam da bi u od 15.9. mogla biti u postupku. ja sam ti kod dr. Marušić. imaš pravo, javlja se jako malo cura koje su u kbc a čekaonice pune - kloji je razlog stvarno neznam.

zoki žao mi je zbog tvoje bete. malo strpljena, malo hrabrosti i idemo dalje

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da ti nitko nije odgovorio.
    Do sada se FET nije računao kao postupak. Dakle, ti si potrošila 1 stimulirani postupak.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da ti nitko nije odgovorio.
    Do sada se FET nije računao kao postupak. Dakle, ti si potrošila 1 stimulirani postupak.
    Hvala Konfuzija, odgovorila mi je i Argente na drugoj temi, al svejedno hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •