-
željkice evo za moju dijetu da ti kažem i vjerujem da svak može uspjet samo ako hoće
bilo me strah onih nekih dijeta da ne bih poremetila metabolizam jer to baš za nas u postupcima i sama znaš da nije dobro
ujutro obavezno prije kafe pijem čašu samo malo mlake vode sa iscjeđenim limunom hladna nije dobra za želudac ...to sam čitala
izbacila sam tijesto slatko sok .....jela sam puno voća i povrća znala sam dan proživit sa kuhanom krompirom blitvom i tako
jela sam puno salate friške sve znači kupus paradajz luk sve šta mi dođe pod ruku
nisam jela nikakve grickalice
ispočetka sam i bila malo gladna al sam preživila ...heh
sad hajmo reć da ima mjesec dana jedem sve ali u manjim količinama ...nikad se ne najedem i nisam vratila ni kilo
mislim da sam najviše smršala dok sam jela dosta naranača i jabuka i onda je došlo ljeto i prešaltala sam se na lubenice i ostalo ljetno voće
da sam imala više fizičke aktivnosti mislim da bih još više ...opala bar još 2-3 kila
sad se do postupka vraćam sistemu bez tjesta, sendviča... za doručak kuhana jaja sa malo sira dosta vode
eto nadam se da sam nekom pomogla ...ali najvažnija je volja jer sam ja mnogo puta do sad htjela ali nisam uspjela jer bi odustala nako 4-5 dana ali sad sam morala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma