Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lara a da zvrcneš dr da ga pitaš zašto te tako jako boli?
    Papigo,da to ti je od utrića,jedi šljive napravi kompot i mislim da možeš pit da Donat mg.

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Lara a da zvrcneš dr da ga pitaš zašto te tako jako boli?
    Papigo,da to ti je od utrića,jedi šljive napravi kompot i mislim da možeš pit da Donat mg.
    ma zvala sam ga prvo šta je rekao je da je to dobro.a ja njemu da me boli jako više nego ikad do sad i
    onda je spomenio cistu žutog tijela i da ako me i dalje bude jako bolilo da dodjem.
    ne boli to stalno.danas me bolilo u 4 navrata i svaki put traje 15-20 min i onda se sve umiri

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lara39+ prvotno napisa Vidi poruku
    ma zvala sam ga prvo šta je rekao je da je to dobro.a ja njemu da me boli jako više nego ikad do sad i
    onda je spomenio cistu žutog tijela i da ako me i dalje bude jako bolilo da dodjem.
    ne boli to stalno.danas me bolilo u 4 navrata i svaki put traje 15-20 min i onda se sve umiri
    Lara39+, ja sam imala cistu zutog tijela i bolila je jako, cijelu lutealnu fazu i konstantno, tako da da tebe boli iz ovog drugog razloga

Papiga, sissy, jojo, bebi i ostale "splicanke" sretno i da sve sto prije zabebite!

Loly, mila, jako mi je zao . Odmori, napuni baterije i onda zaozbiljno po pojacanje za malog muskica!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •