Sara jel ideš kod dr.B na dogovor ili po protokol?
Sara jel ideš kod dr.B na dogovor ili po protokol?
Na dogovor, imam još toga ponovit od nalaza pa neću moć odmah u postupak dok to sve ne obavim, to je sigurno.
Ti, jel krećeš uskoro u postupak?
Oce ko u ponediljak u dr B? Ja idem na uzv, reka je da dodjem 4dc pa da ga nadjem, da se ne trebam narucivat. Ajme, vec me strah da ga necu uvatit, a uzela dan slobodno da to rijesim i izvadim hormone
papigice ja ti idem u pon. a ti zvrkni Zdenku sutra i pitaj je jeli on tamo u pon. Nadam se da se vidimo![]()
sara bila mi je dr.Š danas jer je dr.B dežuran večeras, odvela me preko puta ambulante na uzv jer je bolji i malo smo čakulale o godinama itd itd u svakom slučaju bilo je ugodno i nimalo stresno bez omiljenog doktora![]()
Sara do godine dana vrijede nalazi,bar meni nije tražio friškije.
Ja planiram ovako,10 dana prije slj. menst.ići kod njega na pregled i ako je sve ok idemo u postupak,11.mj.
Papiga pa nećeš odmah ovaj mjesec ponovo?
sissy, zva sam priju ona radi u rodilistu, rekla je da bo triba radit il doli, il na odjelu, pa cu ga trazit
sretna, ne ne, ja sam u dr B bila u 7 mj, i trebala sam na sljedeci ciklus doc na taj uzv 4dc, al mi se potrfilo da je sef isa na godisnji, pa nisam mogla uzet slobodno, pa sam prosli ciklus isla u poljaka na ivf, tako da mi se oduzilo, a tila bi to napravit da imam, ako odlucim preko bolnice
papigo drago mi je da već misliš šta dalje, šaljem ti jedan veliki![]()
Draga ja ti nemam bas nikakvih simptoma tako da sam malojedino me malo boli donji dio ledja ali mislim da je to od lezanja. Nemam ni tog smedjkastog iscjetka, ni glavobolje, apsolutno nista ( citala sam da bi to trebalo znacit ono- NESTO). Inace danas mi je 5dnt, ako se racuna onaj dan kad su embriji vraceni.
cure moje drage
svim tužnicamai veliki
papigice žao mi je draga
kod mene još uvijek uzbudjene veliko,čekam nestpljivo uzv.
i dalje nemam neke simptome, malo stomak zabolucka,malo mi bude mučno u želucu(samo navečer)
a gospdje (.)(.) i dalje ništa. valjda je to sve normalno.
jojo draga držim
ne daj se da te neimanje simptoma rastuži.
ja prvih 7 dana nisam imala nikakvih simptoma kao da ništa nisam bila radila.
ne računa ti se onaj dan kad su ti embrije vratili, znači danas ti je 4dnt.
hvala vam na utješnim postovima. bubekice u pravu si, vraćeni su mi 3 dnevni embriji. to je bilo u utorak, a ja sam jučer prvi put izašla iz kuće ( da me nebi pekla savjest da nisam ležala), po kući se vučem ko kišna glista i ne radim ništa osim što nešto nabrzaka skuham i sredim krevet![]()
jojo ako nije bilo rizika od hiperstimulacije, nema nikakvog razloga da ne nastavis normalno sa dnevnim aktivnostima, izuzev naravno teskih fizickih radnji (vjezbanja, dizanja teskog) i sl. bolje je za cirkulaciju, a i za zivce![]()
Tako sam jucer i napravila, otisla na kavicu, obavila kupovinu, pocastila sebe novom torbicom, sli ubija ovo cekanje, 1000 glasova se javlja u glavi![]()
Jojo,ja sam nakon et iz Zg putovala busom starom cestom,treskala se satima,kad sam došla doma 2 dana ajmo reći mirovala i onda išla raditi,svaki dan se busom
drndala do St i nazad i ostala trudna,a sljedeća 2 postupka bila na bolovanju i mirovala i ništa,tako da nema tu puno pameti,negdje sam čula da se sve riješi u prvih
pola sata nakon et,ili se uhvati ili ne,jbg.
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
podsjetnik, jos jednom, tako da - definitivno se ne rijesi pol sata nakon transfera, ipak imamo jos malo vremena - al stoji to da - utjecat ne mozemo.
jojo sve su ti cure rekle pa da ne ponavljam, ooooo čekanje najgore od svega dani budu taaaaako dugi.
inace, ovo nije losa tema
http://forum.roda.hr/threads/65105-Nakon-transfera!
samo je malo zamrla.
a šta mora bit - bit će. hvala vam još jednom na potpori!
Jojo danas tvoja mrva/mrve prijanja uz sluznicu maternice
Papigice jel ti to ideš na uzv prije slijedećeg postupka, a zašto baš 4dc uzv?
Sretna super što krećeš uskoro, tko zna možda se i sretnemo koji put dolje!
Sissy kako si nam danas, osjećaš li jajnike?
Neka nam je sa srećom svima!!
sara, ne nisam, vec u postupku, nego mi je dr zadnji put trazio da mu dodjem da napravi uzv 4dc da vidi, koliko ima antralnih folikula, i da se moze ravnat kad odlucim u postupak, jer je meni amh jako los.
večer cure!
papigice dr.B ti se nakon vizite spusti prvo na humanu oko 8ipo-9 (najčešće 9) jedino ako ima neki zahvat ali ti ga onda Zdenka zvrkne da vidi di je (umrežene smo) najbolje ti je reć Zdenki zašto si došla onda ti ona to njemu prenese kad krene sa folikulometrijama,ja sam tamo u 9 pa se možda vidimo.
sarice danas se osječam ko koka na jajcima,hod malo kaubojski,nadam se da je to zato jer su poiskakali folikuli na sve strane![]()
jojo draga,kad se sjetim tog čekanja muka mi je ali to je samo još jedna skala, izvještavaj nas o svemu pa čemo analizirat i proći če to brzo do troznamenkaste bete
sarice danas se osječam ko koka na jajcima,hod malo kaubojski,nadam se da je to zato jer su poiskakali folikuli na sve strane
Sissy sa ovim si me stvarno nasmijala, ovako bi se i ja osjecala. Osjetila bi svaku rupu na cesti
Ja "gulim" svoj 5dnt, imam jos samo 9
Zeljkice baci malo prasine, sta si se opustila![]()
evo jojo ************************************************** **** a ne uhvatiš je dobit ćeš ne jedan nego dva jačmenca!
sretna tek sad vidim da smo isti dan rođene!
Jojo, sretno, i cekamo lipe vijesti
Sissy imas pp
o draga moja kapice, dobro sam. odmorila od svega, sada skupljam lovu za novi postupak, vala, jedva čekam. mislim da ću ovaj put raditi u citu. radimo i na usvojenju, tako da se nadam da će me negdje sunce obasjati
kako si mi ti? jesi li u planovima za dalje?
pusa velika![]()
mostarko drago mi je da te opet vidim tu i hvala ti na podršci. nisam znala da ste krenuli sa posvojenjem, to je jedan veliki korak i velika odluka, bravo za vas i sigurno će vas obasjat sunce![]()
ista stvar i kod nas , novci se nekako skupljaju planiramo u 11mj -12mj
psihicki sam spremna, a valjda je i tijelo
Cvenkapice ideš li opet u Cita?
Di su cure sa današnjih pregleda?
valjda nas je ova kiša izdeprimiralau mene žalost teška i pesimizam, dr.B mi opet nije bilo-dopalo ga opet dežurstvo a dr.Š je valjda isto kiša izdeprimirala pa nije bila nešto od volje, i dalje samo 4kom. nakon sve one femare i 28 menopura,sad su na 15mm,ima i nešto sitnijih ali nema tu kruva šta bi se reklo,ciklus ajme još ako budu prazni
uzv opet u srijedu
bebi di si????
pozdrav svim curama na čekanju i onima koje čekaju čekanje![]()
Sissy i mene je par puta dopala dr S. Cak mi je i bila na transferu, cini mi se da inace nije pricljiva, ali nemoj da te to obeshrabri. Jesi li i ti pokusala sa sokom od cikle i ananasom?
Gledaj, moguce da i u ova cetiri folikulica budu bar 2 js.
ma ona je na dane a danas je bila gužva pa možda zato,inače mi je bila ok ali moj doktor je moj doktor![]()
radila sam si sama sok od cikle s narančom,jabukom i mrkvom da bude bolje za pit i sad je kako kaže dr.Š-odličan endometrij.
hvala mila na utjesi baš sam danas nikakva, tvoji su se danas ugnijezdili znaš![]()
Sissy razumijem te kako se osjećaš, al sutra je novi dan i to sunčan, he,he.. nemoj biti deprimirana, do srijede će biti sigurno još koji fol., a zašto bi bili prazni, sigurno neće biti svi prazni, nemoj past u depru Sissy, ništa nije gotovo...To sa dr. je mene strah kad krenem dolje, ja bi najradije da mi moj dr. bude bude uvijek, a pogotovo na punkciji i transferu, al znam da to nije uvik moguće. Što ti Sissy kažeš, moj dr. je moj dr. Kad bi ti mogla punkcija biti otprilike, ovaj tjedan jel tako? Držimdraga Sissy...mislim na tebe i čekam tvoju punkciju, transfer.... Danas je bio takav dan, sutra će bit bolje, sigurno da ti je jutros bio dr. B. bi ti bilo drugačije, al šta je tu je.
Jojo čekalice.....![]()
evo mene u splitu drage moje od juče sam tu al nikako se sa svijetom sastavit štopa mi net slab wifi
stanje šta reći 10 dc 2 lijevo po 13-14 mm desno 4 15mm endo 9,5 samo je problem sa desnim jajnikom visoko kaže poljak morat ću te mučit malo al šta ću sa ova dva jadnika na lijevom estradiol skoro 3000 pa nije loš sutra ponovo vadim estradiol i konačna odluka za punkciju danas je reko možda u četvrtak
javim se sutra ako se konektujem ....pozz
jojo sretno do kraja neka dani brzo prođu i beta nek bude za past na dupe
sissy kako ide kad je punkcija ja sam juče bila katastrofa jer nije bio siguran da će ovaj desni uopšte vadit ali eto danas mi je dao malo nade ...glavu gore bit će šta će bit mi nemožemo ništa promjenit
pozz vas sve i želi puno sreće a vidim ima jedna moja mostarka tu .... a ima nas na citu dosta
bebi i sissy držimda ipak na kraju sve dobro prođe. nije ni u mene bilo obećavajuće što se tiče folikula, još kad bi čula koliko druge žene imaju, mojih 6 mi se činilo katastrofa. na kraju dvi js koje čuvam sedmi dan. sissy sigurno će ti onda sutra biti dr B. pa će ti on sve lipo objasnit. javi nam kako je bilo.
sara jesi li ti izvadila nove nalaze, kad krećeš? 8.10??
sissy ne brini zbog malo folikula,dovoljan je jedan
ja sam ih imala 3, dvi JS,oplodila se samo 1 i otišla u blastocistu i eto to je moja djevojčica od god i pol...
Molila bi one koje kupuju injekcije (Gonal,Menopur,Decap.Ovitrelle) u Splitu u ljekarni da mi kažu koja je najpovoljnija,kad sam prije par god ih kupovala to je bila ljekarna Naletilić na st3.
Posljednje uređivanje od KLARA31 : 01.10.2013. at 09:41
drage moje
svima **********************************za sve sta vam treba
lara kako si ti, osjećaš li se kao trudnica![]()