Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tako i ja, nikad u zivotu nisam imala pristice po licu, sada pristici po licu, ledjima, afta u ustima, herpes... Nema cega nema, imunitet 0 bodova, samu sebe sam prozvala kraljica komaraca a sve od nervoze! Nespavanje po noci necu ni komentirat!!!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    Tako i ja, nikad u zivotu nisam imala pristice po licu, sada pristici po licu, ledjima, afta u ustima, herpes... Nema cega nema, imunitet 0 bodova, samu sebe sam prozvala kraljica komaraca a sve od nervoze! Nespavanje po noci necu ni komentirat!!!
    sad još malo ćeš počet samo spavat, ja sam čak i na poslu bila zaspala!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nemogu više pratit koja šta piše ah ta trudnička smotanost samoj sebi se divite kako ste postali smotani a zaboravni tek!trebale smo mi kavicu popit.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    nemogu više pratit koja šta piše ah ta trudnička smotanost samoj sebi se divite kako ste postali smotani a zaboravni tek!trebale smo mi kavicu popit.
    S obzirom da vas čitam i pratim sve dugo,dugo,uključila sam se u komentiranje nedavno i pitam se zašto nitko ne predloži Splitsku kavicu i onda se sjetim pa ja ću.Onda tko je za kavicu,ajmo javite se cure?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •